lauantai 4. kesäkuuta 2016

PARAS KOKEILEMANI PEITEVOIDE

Olen pienen elämäni aikana testaillut erilaisia peitevoiteita niin kasapäin, että heikompaa varmasti hirvittäisi. Kärsin nuorempana kuitenkin ärhäkästä aknesta ja myös ihon parannuttua erilaisia peittäjiä on eksynyt meikkipussiini vuosien varrella niin marketti- kuin luksusmerkeiltäkin. Vaalea ihonsävy rajaa vielä hieman valikoimaa, mutta nyt: hyvät naiset ja herrat; se täydellinen tuote on löytynyt!

Eksyin viime viikolla Urban Decayn hyllylle ja juttelin myyjän kanssa peitevoiteen sopivuudesta ja tehosta; hän vakuutti että sävy on täydellinen ja peittävyys erinomainen. Olen käyttänyt tuotetta nyt muutaman päivän aina silmänalusiin ja epäpuhtauksiin. Peitevoide todellakin on uskomattoman hyvä ja pysyy paikoillaan koko päivän. Levitän tuotteen meikkivoiteen päälle beauty blenderillä taputellen ja viimeistelen mattapuuterilla ja pitosuihkeella. Onneksi tuote on myös riittoisa, eikä sillä tarvitse läträtä hyvän peittävyyden takia paljoakaan. En oikeasti keksi mitään huonoa sanottavaa tuosta putkilosta sisältöineen. Tarkka nimi on siis naked skin weightless complete cover concealer ja omani on vaaleimmassa sävyssä fair. Peitevoiteen voi ostaa Sokoksilta ja sillä oli hintaa noin 25 €.
Oletteko te testanneet Urban Decayn tuotteita?

4 kommenttia :

 1. Mulla on tällä hetkellä käytössä Urban Decayn Naked-paletti. Alkuinnostuksen jälkeen senkin käyttö on viime aikoina jäänyt, kun ei ole tullut muutenkaan luomivärejä laitettua. Siihen kyllä helpoiten tarttuu silloin, kun silmiä ajan kanssa meikkaa :)
  -Kepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut paljon hyvää myös Naked -luomiväreistä ja olisi kiva testata myös niitä! :) Kiitos Kepa sulle kommentista! ♥

   Poista
 2. Hei ihanaa, mulla loppuukin ihan just peitevoide (johon en ole ollut edes kovin tyytyväinen) ja olenkin miettinyt, että mitä seuraavaksi kokeilisin. Tämä tulikin hyvään saumaan, täytyykin kokeilla! :)

  ♥ Kata / http://lovekatariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa kuulla, että postaus oli tarpeellinen ja toivottavasti myös sä ihastut tuohon UD:n peitevoiteeseen, mun mielestä se on tosiaankin kaikin puolin huipputuote! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017