keskiviikko 18. toukokuuta 2016

4 MEKKOASUA

Kesän tehdessä tuloaan myös inspiraatio iskee entistä kovemmin pukeutumista kohtaan. Tekisi mieli jo liihotella menemään mekoissa, hameissa tai siis helmoissa ylipäänsä. Niimpä innostuin ja tein neljä asua erilaisten mekkojen ympärille. Lisäilin asusteiksi kaikki suosikkielementtini kesätyylissä. Joukosta löytyy mm. siroja sandaaleja, kultaa, aurinkohattuja, keveitä huiveja ja tietysti asiaan kuuluvat raikkaat kosmetiikkatuotteet. Pukeudun itse niin usein maanläheisiin ja neutraaleihin sävyihin, että pienet väripilkut esimerkiksi kynsilakan tai huulipunan muodossa ovat tärkeitä yksityiskohtia itselleni.

Light and white

Light and white

Valkoinen mekko näyttää upealta rusketusta vasten ja sopii monenlaiseen tilanteeseen. Asusteiksi valitsin vaalean laukun, kesäisen hatun ja sirot sandaalit. Valkoinen ja kulta on myös mielestäni ihana ja kesäinen yhdistelmä, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin.


Denim with black
Denim with black

Tämä asu lähti liikkeelle nyöriballerinoista ja farkkutakista. Perusmekko on helposti stailattavana moneen ja itselläni löytyykin niitä useampi kappale. Sininen denim on mielestäni ihanan klassinen, mutta silti raikas elementti. Mekon pariksi valitsin myös kauniit, naiselliset asusteet helmistä kissamaisiin laseihin.


Dash of red


Dash of red

Omalla ostoslistallani on edelleen täydellinen raitamekko valkoisella pohjalla ja mielessäni on montakin yhdistelmää sellaisen ympärille. Tänä kesänä kenkämuodissa näkyy myös paljon kiilakorkoja ja kuvan kengät omistan itse valkoisena. Punainen on mielestäni ihana tehosteväri ja sopii lisäksi monelle eri ihonsävylle.

Easy maxi
Easy maxi

Tämä asu oli eniten omaan mieleeni ja rakastuin tuohon kukalliseen maxiin! ♥ Pitkät mekot ovat ehdottomasti helppoja vaatteita kaikin puolin ja näyttävät mielestäni todella kivoilta. Tuollainen bucket bag on edelleen ostoslistalla ja se sopisi täydellisesti myös kesämenoihin. Asun kruunaa kauniit sandaalit, suuret aurinkolasit ja sipaus roosan väristä huulikiiltoa.

Mikä näistä asuista oli mielestänne kivoin?

6 kommenttia :

 1. Oi kaikki asut on niin ihania, että pukisin heti päälle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla, että tykkäsit kaikista asuista! :) ♥

   Poista
 2. Denim with black! Tykkään vähän räväkämmistä mekkoasuista, mutta uo valkoinen maksimekkokin on ihana ♥
  ☞Life à la Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit suosikkisi! :) Yritin keräillä asuihin vähän myös erilaisia yhdistelmiä; niin räväkkää kuin hennompaakin tyyliä. :)

   Poista
 3. Tuo easy maxi yhdistelmä on aivan ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katariina! Ihana, että tykkäsit kyseisestä asusta, se sopii täydellisesti kaikenlaisiin kesäpäiviin. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017