perjantai 29. huhtikuuta 2016

YOGA IS ALWAYS GOOD FOR YOU

Olen entinen voimistelija ja lajin jättämisen jälkeen oli vain luonnollista kokeilla jotakin samansuuntaista. Noin 15-vuotiaasta lähtien olen joogannut aina enemmän tai vähemmän ja nyt olen taas innostunut uudelleen erilaisista joogaharjoituksista. Jooga sopii kaikille ja missä tahansa tilanteessa. Erilaisia harjoituksia, tasoja ja treenejä löytyy youtubesta, kirjoista ja lehdistä vaikka millä mitalla ja välillä tykkään tehdä omatoimista harjoittelua vain yhdistelemällä kaikkia erilaisia venytys- ja voimaliikkeitä rauhallisessa tahdissa. Jooga on itsessään hyvä ja monipuolinen harjoittelumuoto, mutta se sopii lisäksi monen lajin rinnalle ikään kuin kehonhuoltona. Itse rakastan sitä tunnetta joogan jälkeen, kun keho on vireä, avoin ja olo on rauhallinen kaikin puolin. 


Etsin tänään hieman myös tietoa joogan todetuista terveysvaikutuksista ja lista onkin erittäin positiivinen. Jooga:

♥ auttaa rentoutumaan
♥ edistää ruuansulatusta
♥ lisää liikkuvuutta ja kehonhallintaa
♥ laskee verenpainetta
♥ parantaa kolestroliarvoja
♥ parantaa unenlaatua
♥ helpottaa kiputiloja
♥ parantaa hapenottokykyä
♥ lieventää stressiäKuinka moni teistä on kokeillut joogaa tai harrastaa sitä säännöllisesti?

8 kommenttia :

 1. En oo koskaan kokeillut joogaa, mutta tän postauksen myötä täytyy ehdottomasti kokeilla!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle kommentista. ♥ Kiva, että innostuit! Kannattaa ehdottomasti kokeilla :)

   Poista
 2. Upeet kuvat! ♡ Haluun takas Dubain lämpöön joogailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos H!♥ se oli kyllä täydellinen loma kaikin puolin! :)

   Poista
 3. Oon monesti miettinyt kokeilua, mutta en tiedä että miten sen sitten alottaisin... :D Tai siis, että alanko vaan kattmaan youtubesta jotain videota, ja koitan matkia perässä, vai...? :D Mutta hyvältä kyllä kuulostaa, ja ehkä sitä pitää vaan rohkeasti testata :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti joogaa voi toteuttaa sillä tavalla, joka itsestä tuntuu parhaaalta. Ohjattuja tunteja on paljon myös aloittelijoille, mutta itse olen suosinut ehdottomasti niitä videoituja joogahetkiä. Kokeile ihmeessä miltä se tuntuu, jos vaikka säkin innostuisit. :)

   Poista
 4. Ihania kuvia! :) Mä oon kokeillut joogaa monestikin, oon käynyt yhdellä kurssillakin ja tykkäsin kovasti! Jooga on yllättävän rankkaa mutta samalla ihanan rentouttavaa. Suosittelen siis myös lämpimästi kaikille! Harmittaa että nyt joogailu on kiireen takia jäänyt... Pitäisi löytää sille kyllä aikaa, jooga tekee niin hyvää keholle ja mielelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ihanaa, että säkin olet löytänyt joogan. ♥ Se on kyllä nimenomaan tasapainottava laji, kun tekee niin hyvää sekä mielelle että keholle. :) Ja mun mielestä ihanaa on juurikin se, että tasoja löytyy myös rankempaan treenaukseen, mutta välillä riittää oikein hyvin jokin kevyt 20 minuutin rentouttava joogaus. Toivottavasti innostut taas pian uudelleen joogailemaan. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017