perjantai 22. huhtikuuta 2016

MY LIFE LATELY

Tähän väliin ajattelin toteuttaa jälleen yhden kuvapostauksen. Näihin saa aina niin kivasti kerättyä viime aikojen tapahtumat ja fiilikset. Suurin osa kuvista on napattu kännykällä ja siellä täällä on myös kameran kuvia. Pitäisi kyllä miettiä uuden puhelimen ostoa, sillä tuon vanhan laatu alkaa olemaan jo niin selkeästi surkea, että uudelle olisi tarvetta. Mutta nyt suoraan kuvien pariin! 

1 Fiiliksiä Dubain allashetkistä. 2 Kauniit kukat kukkivat kaikkialla. 3 Kenkäterveisiä myös arabiaksi. 4 Herkullinen caffe macchiato Starbucksissa.

1 Narsissit ovat kyllä niin piristäviä näin kevään tullen! 2 Inspiskuvia Ikean kattauksista. 3 Lenkkipolut ovat kutsuneet minua ahkeraan viime päivinä. 4 Eräs aamupala kotona.

1 Mikään ei voita tuoretta kahvia! 2 ...Tai Helsingin kauniita maisemia. 3 Herkullinen ravintola-ateria treffi-iltana Hyvinkäällä. 4 Ihanat tulppaanit ovat piristäneet jo viikon verran kotiani.

1 Yrtit ikkunalaudalla ovat alkaneet kasvamaan ihan kunnolla. 2 Pari viikkoa sitten herkuttelimme kaverini kotona kunnon runsaalla aamiaisella. 3 Selfie. 4 Näihin sanoihin on hyvä lopettaa tämä postaus; positiivisuus kantaa pitkälle ♥

Mahtavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia :

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017