sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

COFFEE & CROISSANTS

Huikea, rauhallinen, aurinkoinen ja ihana viikonloppu takana. Ajattelin aikaisemmin, että bloggailen runsaasti, mutta tällä kertaa keskityinkin kuvaamiseen ja kuvattavana olemiseen. Sain siis viikonlopusta paljon materiaalia ja olen niin iloinen, että pääsen kokoamaan postauksia piakkoin. Luvassa on muun muassa ruoka-aiheisia postauksia, asukuvia, sisustusuutuuksia ja arjen parhaita hetkiä. Ensin halusin kuitenkin kertoa hieman kuulumisia viime päiviltä. 

Oma viikonloppuni alkoi siis hyvän ystävän kanssa Ikeassa ja jatkui illalla kävelylenkin ja tortillojen parissa. Lauantai oli ohjelmaa täynää ja aloitimme päivän siskoni kanssa kirppiskierroksella ja ihanalla kahvihetkellä. Pakko mainita tuo kahvila Sävy, jossa kävimme ensimmäistä kertaa ja ihastuin niin kovin paikan herkullisiin latteihin ja tuoreisiin croissantteihin, että en malta odottaa seuraavaa kertaa. 

Kahvittelun jälkeen kävin kaupassa ostamassa tuoreita kukkia ja päivitin samalla myös sähkösopimukseni uuteen. Kotona söin lounaaksi hieman täytettyjä munakoisoja ja pakkasin kimpsuni yökylää varten. Lähdin iltapäivällä junalla kohti Hyvinkäätä ja siellä olimme sitten poikaystäväni kanssa tähän iltaan asti. Ehdimme muun muassa kierrellä markkinoilla, nauttia keväästä lammen äärellä ja syödä herkullisen illallisen viinin kera eräässä tunnelmallisessa ravintolassa. 

Tämän aamun loikoilimme sunnuntaityyliin puoleen päivään asti ja muuten sitten leikimme suloisten kissojen kanssa, söimme ja lueskelimme lehtiä yhdessä. Tänään itselläni ei ole enää sen kummempia suunnitelmia, vaan ajattelin napata kulhon viinirypäleitä ja katsella jotakin hyvää sarjaa viltin alla. 
Mukavaa illanjatkoa kaikille! ♥

2 kommenttia :

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017