keskiviikko 2. joulukuuta 2015

NOVEMBER CAPTURES

Marraskuu oli ja meni ja nyt on vihdoin aika joulukuun ja virallisen joulunodotusajan. Eilinen menikin siivotessa ja joulukoristeita asetellessa. Nyt kuitenkin vielä pikainen katsaus taaksepäin marraskuun kuvakollaasien avulla. Pimeästä vuodenajasta johtuen kuvia on tullut räpsittyä harmittavan vähän, mutta valitsin harvoista kuitenkin parhaat otokset arkeani kuvaamaan. 

1 Herkullinen salaatti Aschanin buffetista Spinning-tunnin jälkeen. 2 Viimeisin selfie. 3 Unelmalaukkuni kuoriutumassa paketistaan. Tuo R.L.L on ollut kyllä kovassa käytössä joka päivä. ♥ 4 Ensimmäiset itsetehdyt korvapuustit omassa kodissani, nam!

1 Olen nukkunut todella monet päiväunet marraskuun aikana, jotenkin se pehmeä sänky vaan houkuttelee iltapäivällä, kun ulkona alkaa pimentyä. 2 Eräs lauantai kului sisustuskauppoja kierrellen ja joulun uutuuksia ihastellen. 3 Poolokaulukset ovat sekä käytännöllisiä että kauniita. 4 Pohjameikkisuosikkeja. 

1 Puuroaamiainen runsailla lisukkeilla. 2 Sadesäitä on riittänyt, valitettavasti... 3 Ensilumen sadettua fiilistelin valkoista maata koko päivän. 4 Suursiivouksen palkinnoksi ostin kimpun kukkia ja virittelin joulua ympäri kotia. 

Mukavaa illanjatkoa kaikille ja palataan pian! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017