lauantai 5. joulukuuta 2015

GIFT GUIDE

Hurjaa ajatella, että jouluun on enää alle kolme viikkoa! Jouluihmisenä myös lahjojen suhteen tykkään olla ajoissa ja teinkin perinteiseen tapaan pari kollaasia vinkiksi, mitä ostaa lähimmäisilleen joululahjaksi. Tärkeintä on tietysti ajatus ja itsetehdyt lahjat ovatkin usein niitä parhaita. Olen aina tykännyt itse myös valtavasti korteista ja tykkään kovasti sekä askarrella että saada joulukortteja lahjojen lisäksi. 

Olenkin suurimman osan lahjahankinnoista jo tehnyt, mutta muutama hankalampi tapaus vielä uupuu. Ennen kaikkea odotan kuitenkin sitä paketointirumbaa ja itse aattoa, kun pääsee antamaan joululahjat perheenjäsenille ja läheisille. ♥ 

Gift ideas for her


Tyttöystävälle, siskolle, parhaalle kaverille, äidille tai kenelle vaan naispuoliselle lahjansaajalle keräilin sekä käytännöllisiä että suloisia lahjoja. Kosmetiikka ja siihen liittyvät tarpeet kuten meikkipussit, sudit jne. ovat usein toivottuja lahjoja. Vaatteiden kanssa kannattaa olla varovainen, mutta ainakin yöasut, aamutossut ja klassiset asusteet kuten yksiväriset huivit ovat kivoja pehmeitä paketteja. Sisustuksesta nauttiville on useampikin hyvä lahjaidea: kynttilät, astiat, vuodevaatteet ja kauniit sisustusesineet sopivat varmasti moneen kotiin. Myös treenaukseen liittyvät tarpeet kuten uusi urheilukassi voi olla mieluisa yllätys joulupaketista. Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä ovat tietysti kauniit korut ja/tai kellot


Miehelle lahjan ostaminen on välillä aivan työn ja tuskan takana, mutta ainakin oman kokemukseni perusteella yleensä miehet arvostavat enemmän käytännöllisiä lahjoja. Tässä muutama esimerkki, mitä sinne pakettiin laittaisi: vaatteet, kuten boxerit, aamutakki, ja solmio ovat usein perinteisiä, mutta hyviä lahjoja niin nuoremmalle, kuin vanhemmallekin miehelle. Elektroniikka kiinnostaa aina ja siihen tarkoitukseen kivoja lahjoja voisivat olla esimerkiksi uudet kuulokkeet tai aktiivisuusranneke. Pieniin tarpeellisiin lahjoihin kuuluvat mm. muistivihkot/kalenterit sekä kännykänkuoret. Tuoksut ja miesten kosmetiikka sopivat myös pakettiin kuin pakettiin. Usein jouluisin tulee myös herkuteltua ja pieni suloinen ele on valmistaa itse karkkeja tai keksejä ja purkittaa ne kauniisti. 


Millaisia lahjaideoita tai -toiveita teillä on tämän joulun varalle?

6 kommenttia :

 1. Nää oli tosi kivoja vinkkejä ja molemmissa kollaaseissa niin ihanat värisävyt :) Mulla on blogissa oma lahjatoive-postaus, kannattaa käydä katsomassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ja ihana että huomasit myös ulkoasun! :) Käyn ehdottomasti kurkkaamassa myös sun postauksen ♥

   Poista
 2. Tosi kiva postaus<3 Itekkin just tein vähän samantyylisen :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia kovasti, ihana kuulla, että tykkäsit :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017