maanantai 23. marraskuuta 2015

POWER BREAKFAST FOR SPINNING

Huomenta ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Syön juuri parhaillaan tehoaamiaista, sillä seuraavaksi edessäni on elämäni ensimmäinen Spinning-tunti. Vähän jännittää, mutta toisaalta, mikäpä olisi parempi tapa aloittaa viikko, kuin kokeilla uutta lajia? Ainakin saan hyvän potkun päivään ja koko viikkoon. 

Aamiaiseltani löytyy tänään vitamiinipitoinen marjasmoothie, lohkottu omena, ruisleipää ja kananmuna. Ihana nauttia rauhassa aamupalaa samalla kun katselee ulos ja ihastelee lumista maata. ♥ 
Energistä päivää kaikille!

6 kommenttia :

 1. Namm näyttääpä hyvältä :>! Etenkin tuo marja smoothie ♥

  fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin nam, sitä se olikin! Smoothiet on ihan parhaita aamuisin :)

   Poista
 2. Oi nam, näyttää super herkulliselta! Miten ensimmäinen spinning-tunti meni? :) Energiaa varmaan riitti tällaisen aamupalan jälkeen ;)
  -Ani
  http://www.lily.fi/blogit/naked-truth

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi, hienosti meni ensimmäinen tunti! :) Kyllä sai hien pintaan ja musatkin olivat kohdallaan, eli varsinainen tehotreeni. Oli kyllä virkistävää kokeilla välillä jotakin ihan uutta. :)

   Poista
 3. Todella hyvän näköinen smoothie ja aamiainen ylipäänsä! :--) Mun aamiainen on tylsistynyt perinteiseen puuroon ja alkaa jo pikku hiljaa tökkiä. Pitäisikin keksiä jotain muuta vaihteeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle Katri! :) Mä tykkään vaihdella aamupaloja päivittäin, vaikka kyllä se perinteinen puurokin usein maistuu. Erityisesti niinä aamuina, kun aikaa on hippasen enemmän, aamupalaan tulee panostettua paremmin. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017