lauantai 7. marraskuuta 2015

KIIRETTÄ PAKOON

Huh mikä viikko takana! On ollut maakuntamatkailua Hämeenlinnaan, rutkasti (liikaa) kouluhommia, kaksi pitkää työiltaa, tänään koko päivä menossa ja vihdoin aika hengähtää. Yleensä en kuvaa enää pimeän aikaan, mutta halusin kuitenkin tulla päivittämään blogia parin päivän hiljaisuuden jälkeen, niin tällä kertaa ihan todellisia kuvia tästä hetkestä. Huomaa kyllä päivien lyhentyneen heti ensimmäisenä tuosta valon määrän vähentymisestä. Jollain tavalla odotan jo leijailevia lumihiutaleita ja kirpeitä pakkasia. Samalla tuleva joululoma lähenee ja toivottavasti myös jokin pieni kaupunkiloma. Olen pahoillani tästä marraskuun alun verkkaisesta postaustahdista, mutta viime päivinä on vaan ollut todella haipakkaa menoa. Toivottavasti saisin huomenna hieman asukuvamateriaalia ja ensi viikolla olisi tarkoitus koota myös hieman ostospostausta. 
Tämän illan pyhitän rentoutumiselle; hieman luettavaa, saunomista, kynttilöitä ja kaakaota. Ihanaa illanjatkoa myös kaikille sinne ruudun toiselle puolen. ♥

2 kommenttia :

 1. Ihanan tunnelmalliset kuvat! Noita Iittalan tuikkuja himoitsen omaankin kotiin. :)

  Tykkään sun blogin kivan selkeästä ulkoasusta ja sun kirjoitustyylistä!

  http://aavistusonnea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon kauniista sanoistasi ja ihana kuulla, että blogi miellyttää! :) ♥ Ja nuo tuikut ovat kyllä niin kivoja varsinkin näin pimeän aikaan :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017