sunnuntai 22. marraskuuta 2015

HERBINAN UUTUUDET

Sain vähän aikaa sitten testiin Herbinan uutuuksia eräiltä ammattimessuilta ja lähdinkin innoissani kokeilemaan Energy Boost -kuorintavoidetta ja Moisture Balance -kasvonaamiota. Purkkien uudet ulkoasut ovat mielestäni todella raikkaat ja piristävät. Olen käyttänyt Herbinaa viimeksi teinivuosinani ja muistot ovat myönteisiä. Nyt kuitenkin muutaman viikon kokeilun jälkeen osaan kertoa enemmän näistäkin tuotteista.Moisture Balance -kasvonaamio on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle ja tuleekin tarpeeseen näin talven tullen. Itselläni ainakin kuivuu iho talvisin pahasti ja kaikki tehokosteuttavat tuotteet ovat silloin erityissuosiossa. Naamiota voi käyttää joko pikanaamiona 3 minuutin ajan, tehokosteutuksena 10 minuutin ajan tai syväkosteutuksena yön yli. Tähän mennessä olen testannut lyhyempiä ajanjaksoja ja tulokset ovat olleet positiiviset.

Tuote jättää ihon pehmeäksi ja imeytyy hyvin. Tuoksu on mieto muttei kuitenkaan olematon. Moisture Balance -kasvonaamio sisältää siis ruusuvettä, karitevoita ja manteliöljyä. Mielestäni tämä tuote sopii erityisen hyvin käytettäväksi kuorinnan jälkeen. 


Energy Boost -kuorintavoide taas yllätti minut erityisen positiivisesti. Yleensä kannatan todella karkeita kuorintavoiteita, mutta tämä olikin hennompaa rakennetta sisältävä tuote ja kuori silti tehokkaasti. Edelleen vannon The Body Shopin merileväkuorintaan kerran viikossa, mutta talvisin tykkään kuoria kasvojeni ihon kahdesti viikossa, jolloin tämä on juuri sopiva tuote hellempään käsittelyyn.

Raikas tuoksu, hyvä levittyvyys ja kirkas iho ovat ehdottomasti Energy Boost -kuorintavoiteen plussia. Normaalille ja sekaiholle tarkoitettu voide sisältää C-vitamiinipitoista tyrnimehua, appelsiininkukkavettä ja E-vitamiinia. Voisin hyvin kuvitella ostavani kyseisen tuotteen myös uudelleen. 

Onko teillä kokemusta Herbinan tuotteista?

5 kommenttia :

 1. toi kasvonaamio kuulostaa tosi hyvältä, varsinki tälleen talviaikaan. Mun luotto kasvorasva on herbinan, jota oon käyttänyt varmaan jo kohta kymmenen vuotta... :-D

  www.tthekidult.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla jos muutenkin nuo Herbinan tuotteet on tullut todettua hyviksi. :) Kiva, että oot löytänyt myös luottorasvan Herbinan valikoimista :)

   Poista
 2. Itselle kanssa Herbina tuttu merkki teinivuosilta, mutta nyt ei ole enää kovinkaan ollut edes mielessä. Ihanat tosiaan nuo purkit ♥ Ja tosi kiva vinkki, että tuo kasvonaamio toimii hyvin, sillä olen sellaista tässä talven kynnyksellä etsinytkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat, merkki oikeastaan unohtui pitkäksi aikaa, kunnes sain sitten nämä tuotteet testattavaksi ja yllätyin positiivisesti. :) Hyviä perustuotteita ja tosiaaan sopii hyvin näin talvikäyttöön suomalaiselle iholle. Ja kauniit purkit tietysti plussaa! ♥

   Poista
 3. Itse en ole testaillut kauheasti Herbinan tuotteita, mutta Herbinan jalkavoide on täyttä kultaa! :)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017