maanantai 2. marraskuuta 2015

ELÄMÄNI AAKKOSET

Kommenttiboksista löytyi vähän aikaa sitten toive tällaisesta "elämäni aakkoset" -postauksesta ja ei muuta kuin tuumasta toimeen ja oikeastaan tämä olikin tosi kiva toive toteuttaa. Sain taas hetkeksi pysähtyä miettimään niitä asioita, jotka ovat osana omaa elämää ja ennen kaikkea sitä, mitä arvostaa. Toivottavasti tykkäätte ideasta ja ehkä opitte jotakin uutta minusta. :)


Anne, luonnollisesti oma nimeni tuli tässä kohtaa ensimmäisenä mieleen.

Blogi, rakas harrastus, jonka parissa on vierähtänyt jo parikin vuotta. Tykkään valtavasti kuvaamisesta, kirjoittamisesta, vuorovaikutuksesta lukijoiden kanssa, postausten suunnittelemisesta ja oikeastaan kaikesta, mikä liittyy tähän touhuun.

Cosmopolitan on ainoa lehti, jota tilaan. 

Desperate housewives eli täydelliset naiset on kaikkien aikojen suosikki tv-ohjelmani. Olen katsonut tuottarit läpi varmasti 10 kertaa ja joka kerta jaksan yllättyä positiivisesti tuosta sarjasta.

Enkelit. Uskon, että jokaisella meistä on oma suojelusenkeli tuolla jossakin.  

Fazer-brändi, jota arvostan ja suosin myös ostoksilla. Yksi niistä hienoista tuotemerkeistä, joista saa suomalaisena olla ylpeä. 

Glögi näin joulun lähestyessä. Ihana juoma tunnelmallisiin iltoihin. Halit. Isot, pienet, pitkät ja lyhyet, kaikki halit ovat hyvästä. ♥

Ihana on sana, jota käytän tosi paljon! Ei varmaan löydy kovin montaa postausta, jossa jokin ei olisi "ihanaa". Se vaan tuntuu sopivan moneen. :)

Järjestelmällisyys. En voi sietää sotkua ja sekavuutta. Tykkään että kaikki on jokseenkin tip-top ja näin elämä helpottuu huomattavasti. 

Koti, paras paikka maailmassa!

Laiska, kuvaa minua todella hyvin, erityisesti aamuisin.

Matkailu, asia, joka todella kiinnostaa ja viehättää. Unelmissani siintää kaikkien maanosien näkeminen ja kokeminen elämäni aikana.

Naiseus on huippua! En voisi kuvitellakaan elämääni miehenä ja olen niin iloinen, että itselleni valikoitui tämä sukupuoli. Onni on tavoittelemisen arvoinen asia. Onni ja onnellisuus on eri ihmisille eri asioita, mutta itse uskon, että elämän tarkoitus on löytää onni. 

Perhe ja läheiset ovat mulle kaikki kaikessa. Haluan pitää yhteyttä ja nähdä perheenjäseniäni viikoittain. Samaan kirjaimeen sisällytän myös poikaystäväni, joka on rakkaimmista rakkain. Perheeni poikaystävineen on korvaamaton, ainutlaatuinen ja kertakaikkiaan aivan mahtava. ♥

Quality. Laatu korvaa määrän, monessakin asiassa. 

Rakkaus. No words needed.

Suklaa, ihana herkku. Olipa kyse sitten jätskistä, kaakaosta, leivonnaisista tai vain siitä itsestään, on suklaa ihan suosikkiherkkujani. 

Tunteellinen kuuluu myös omiin luonteenpiirteisiini. Välillä kiihdyn nollasta sataan aivan hetkessä, mutta onneksi lepyn myös melko helposti. Olen myös sitä mieltä, että tunteita saa ja pitää näyttää avoimesti. Ainakin omalla kohdallani naurunremakat ja kyyneleetkin kuuluvat joka ikiseen viikkoon. Unelmat ovat tärkeitä ja niiden saavuttaminen lisää kiitollisuuden ja onnen tunteita. Joskus on tosin kiva unelmoida myös saavuttamattomia asioita vain omaksi iloksi.

Voimistelu on aina elämässäni jollain tavalla mukana. Olen itse harrastanut joukkuevoimistelua nuorempana ja sittemmin sekä valmentanut että tuomaroinut. Upea laji, ei voi muuta sanoa. 

Whatsapp on paras sovellus, joka puhelimestani löytyy. 

Xylitol-purkkapussi kulkee miltei aina mukana laukussa. Olen kyllä tosi valikoiva makujen suhteen, mutta hampaiden terveys on kuitenkin aina etusijalla. 

Ystävät ovat mieletön voimavara elämässä ja itse olen todella kiitollinen jokaisesta ystävästäni. Parhaat ystävät tuntevat toisensa läpikotaisin ja ovat läsnä aina niin hyvillä kuin huonoillakin hetkillä. ♥

Zzzzz eli uni. Hyvät yöunet ovat jaksamiseni kannalta supertärkeät ja nautin kyllä nukkumisesta muutenkin. Muun muassa myös päiväunet kuuluvat lemppariasioideni joukkoon. 

Å- kirjain, mieleen tulee vain ruotsin kieli ja mielettömät muistiinpanot lukioajoilta.

Äänetön, välillä rakastan rauhaa ja hiljaisuutta yli kaiken ja myös siksi koti onkin niin tärkeä.

Öljyt kauneudenhoidossa. Hiusöljy, vartaloöljy, kynsinauhaöljy tai ihan vaan kookosöljy, mutta tekee aina kaikesta pehmeämpää, sileämpää ja suloisempaa.Mukavaa illanjatkoa kaikille! 

4 kommenttia :

 1. Tosi kiva postaus :) Useat näistä kirjaimista olisivat omallakin listalla, jos tälläisen päätyisin tekemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta palautteesta! :) Ja kiva, että tuli samojakin juttuja mieleen listalta :)

   Poista
 2. Tää oli kiva postaus! :) Oon joskus itsekin toteuttanut, mutta nyt tekisi mieli toteuttaa uudestaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset sulle mukavista sanoista! :) Ja mikä ettei, listaa vaan uusimaan, mulla ainakin oli kivaa tätä postausta kootessa. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017