tiistai 6. lokakuuta 2015

Olaplex: Before & After

Voi mikä hiusjuttujen täyteinen päivä! Ihana aloitus tavalliselle arkipäivälle istahtaakin ensimmäisenä kampaajan penkkiin hemmotteluun. Kupillinen kahvia, vähän lehtiä ja rentoa jutustelua, samalla kun hiukset saivat huippukäsittelyä. Kyllä taas huomasi, kuinka paljon pienikin muutos hiuksissa sai aikaan hyvää mieltä koko päivälle. Kiitos vaan jälleen ihanalle vakiokampaajalleni, lopputulos on täydellinen omaan makuuni. :)

Mutta itse aiheeseen: monelle on varmasti tullut jo tutuksi tuo uusi, hiuksia korjaava käsittely, nimeltään Olaplex. Omat hiukseni kokevat kovia jo ihan vain värjäämisen puitteista, sillä vaalea värihän vahingoittaa hiusta aikalailla. Kuitenkin olen todennut sen olevan omiin piirteisiini se paras vaihtoehto, joten olen pysynyt tässä värissä jo pienen ikuisuuden. Nyt oli kuitenkin aika hemmotella vaurioituneita hiuksia oikein kunnolla ja päätimme ottaa käyttöön Olaplex-hoidon. Kyseinen hoitomuoto siis korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ja estää hiuksen rikkisiltojen katkeamista sekä korjaa jo katkenneita siltoja. Olaplex myös vahvistaa hiuksia, estää vahingoittumista ja korjaa jo syntyneitä vaurioita. Yleensä käsittely tehdään värjäyksen yhteydessä ja niin myös omalla kohdallani. 

Hoidon jälkeen hiukseni tuntuvat todella silkkisiltä, pehmeiltä ja ennen kaikkea terveiltä! Olen valtavan tyytyväinen lopputulokseen ja vihdoin tuntuu siltä, että tämäkin blondi saatiin taltutettua parempaan kuosiin. Lisäksi tietysti kylmän sävyn lisääminen ja latvojen tasaaminen paransi entistä lookiani ja nyt hiukset ovat kaikin tavoin kunnossa. Jatkohoidoksi ostin Olaplexin oman Hair perfector -tuotteen kotikäyttöön, joka ylläpitää saatua tulosta kampaajan käsittelystä. Hiukset vielä ennen ja jälkeen käsittelyn. Kuten näette, lähtötilanne oli todella kuiva ja hauras hius ja Olaplexin jälkeen tilanne oli aivan toinen. Hiukseni kiiltävät, tuntuvat hyväkuntoisilta ja sileiltä ja lisäksi latva on ihanan tasainen ja terveen tuntuinen. Voin siis suositella tätä hoitomuotoa todella lämpimästi kaikille! 
Päiväni päättyi vielä uuden suoristusraudan ostoon ja tämä ilta taitaakin kulua youtuben kiharrustutorialeja selaillen. Tällä hetkellä olen aivan fiiliksissä kaikista hiuksiin liittyvästä, joten hiusaiheiset postaukset lisääntyvät varmasti tässä lokakuun aikana. Myös muutama uusi tuote on eksynyt kylppärini kaappiin, joista olisikin hieman ajatuksia kirjoitettavana.

 No, mutta se niistä kutreista tällä kertaa, kaunista iltaa teille hyvät lukijat! ♥

2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Niin onkin, olen ihan ihastunut lopputulokseen ja hyödynnän samaa hoitomuotoa varmasti uudelleen! :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017