sunnuntai 25. lokakuuta 2015

DREAMING NEVER HURTS

Jostain syystä mulla on taas aivan kauhea shoppailuhimo ja ajattelin, että ehkä se hieman helpottaa jos saan kerättyä kivoja juttuja kollaasiksi. Huomaa kyllä, että listan juttuihin liittyy sesongin viileneminen. Tummat värit, pehmeät materiaalit ja laskeutuvat kankaat ovat kaikki mitä haluan nyt. 

Dreaming never hurts

Beige perusneule on ollut hakusessa jo pidemmän aikaa ja mieluiten haluaisin jonkun kylmän sävyisen, joka olisi laadukasta materiaalia ja vieläpä V-aukolla. Koen, että sen tyyppinen neule olisi hyvä lisä vaatekaapin "kulmakiviin", joihin turvautua sinä päivänä, kun inspiraatio olisi vähissä.

Poncho olisi ihana viileillä säillä. Värillä ei oikeastaan ole väliä, muhkeus ja oikea pituus ovat itselleni tärkeimmät tekijät kivassa ponchossa. Poncho toimisi ihanasti legginsien, kauniiden saappaiden ja korujen kanssa.

Uusi tuoksu piristäisi syksyä entisestään. Tällä hetkellä käytössäni on Versacen kesäisempi hajuvesi, joten hieman "mystisempi" tuoksu olisi kiva saada päivittäiseen käyttöön.

Tumman lila kaulahuivi vilahti ohitseni yhtenä päivänä ja siitä lähtien olen etsinyt sellaista kaupoista. Kuvan malli on hieman erilainen kun etsin, mutta väri on täydellinen, syvän luumuinen lila. Huiveja ei muutenkaan ole koskaan liikaa syksysäihin. 

Ralph Laurenin musta laukku olikin jo kerran käsittelyssä ja harmikseni se malli, johon ihastuin ehdittiin myydä loppuun netistä. Joka tapauksessa etsinnässä on musta, nahkainen peruslaukku, kultaisin yksityiskohdin. Ralph Laurenilta olen löytänyt todella kivoja malleja ja hinnatkin ovat jokseenkin kohtuullisia. 

Kultainen kaulakoru sopisi täydellisesti em. laukkuun ja suosikkikellooni. Kullan voittokausi jatkuu siis entisestään ja yhtäkään kultaista kaulakorua minulta ei vielä löydy. Jokin siro ja kaunis kultakoru olisi siis täydellinen lisä korulaatikkooni.

Hame, jonka bongasin Mangossa viime viikolla ja ihastuin täysin! Kiva, eläväpintainen materiaali ja hieman poikkeava malli perushameesta jäi mieleeni. Pakko käydä pian sovittamassa tuota kyseistä hametta, sillä se toimisi niin hyvin syysasuissa.

Neulemekot ovat vieneet sydämeni! Niitä ei vaan voi olla liikaa ja mikään ei voita pehmeää, simppeliä mekkoa, joka lämmittää kylmällä ja näyttää aina hyvältä. Rennot vaatteet ova kaiken a ja o esimerkiksi pitkinä päivinä ja muutenkin viihdyn paremmin helmoissa kuin housuissa. 

Mitä mieltä olette kollaasin sisällöstä? 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017