keskiviikko 16. syyskuuta 2015

My thoughts

Tuntuu, että välillä tulee kirjoiteltua niin paljon materiasta ja niin sanotuista elämän ulkopuolisista asioista, että omat kuulumiseni ja elämäntilanteeni jäävät aikalailla varjoon. Tietysti blogi onkin pääosin sitä hömppää, ostoksia, tutorialeja, ruokajuttuja, inspiraatiota jne, mutta välillä on kiva puhua myös niistä arkipäivän asioista ja omista mietteistä. 

Tosiaan syyskuuta elellään ja koulu on pitkällä tehtävien ja projektien merkeissä. Välillä tuntuu, että tätäkö tämä taas on, mutta vaikka aiheita ja tehtäviä on paljon, vapaatakin on suhteessa enemmän. Eli kotona saa touhuta tietokoneen kimpussa tietoa etsien ja wordia naputellen. Olen ihan iloinen siitä, että arki on lähtenyt pyörimään. Toisaalta kaipaan jo nyt valoisia iltoja, mutta ainakin tällä hetkellä hyödynnän päivänvalon hyvin ja illalla istun sitten kynttilöiden keskellä. Töissä käyn keskimäärin 2-3 krt viikossa, joka sopii oikein hyvin. Kiireet ovat voitettavissa ja vielä ei ole ainakaan tullut paniikkia hommien kaatumisesta päälle. :) 

Olen nyt asunut hieman alle vuoden yksin ja täytyy kyllä sanoa, että tämä on ollut yksi kivoimmista vaiheista elämässäni. Saan mennä ja tulla niin kuin huvittaa ja kutsua kotiini hyviä ystäviäni, viettää aikaa poikaystäväni kanssa ja nauttia myös ylhäisyydestä yksinäisyydestä. Välillä vaan on niitä hetkiä, että on ihana olla ihan yksin ja rauhassa, viettää sitä omaa aikaa ja ajatella omia juttuja. Myös blogi toimii hyvänä asioiden purkamispaikkana itselleni ja kirjoittaminen on selkeästi oma juttuni. 

Hyvinvointini on noussut mukavasti liikunnan lisäämisen myötä ja tietysti myös herkkujen vähentäminen on vaikuttanut mielialaan. Joten kaiken kaikkiaan voi sanoa, että olen oikein tyytyväinen siihen mitä minulla on ja myös siihen mitä on tulossa. Onni lähtee usein elämän pienistä asioista ja pitäisi joka päivä muistaa arvostaa läheisten yhteydenottoja, ystävällistä bussinkuljettajaa, turvallista asuinaluetta, saamaansa opetusta ja esimerkiksi hyvää työyhteisöä. 
Toivottavasti jaksoitte lukea kuulumisiani ja esittäkää ihmeessä toiveita, mikäli löytyy joitakin postausaiheita, joita haluaisitte minun käsittelevän. Valmistelen parhaillaan myös erästä mielipidepostausta ja sen tyyppiset tekstiehdotukset ovat myös tervetulleita. Ihanaa keskiviikonjatkoa kaikille ja kiitos teille mukavista kommenteista, joilla olette muistaneet minua viime aikoina. Pienikin hyvä teko voi parantaa toisen päivän. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017