sunnuntai 20. syyskuuta 2015

My prescious Dior

Kerroin aiemmin tällä viikolla uudesta huulipunasta, joka löytyi Sokoksen Kutsu kauneuteen -tapahtumasta. Kyseessä on siis uusi Diorin Addict lipstick. Käytän siis huulipunia, kiiltoja ja muitakin huulituotteita päivittäin ja viime vuosina olen alkanut satsaamaan laatuun erityisesti huulipunien kohdalla. Tällä kerralla haussa oli syksyisempi hieman luumuun taittava sävy, joka kuitenkin sopisi myös arkimeikkiin tehokeinoksi. Lähdin kiertelemään ennakkoluulottomasti ja ihana myyjä auttoi minua valitsemaan juuri oikean sävyn itselleni. Väri on siis 680 "after party" ja olen niin ihastunut kyseiseen punaan!

Pigmenttiä löytyy ja sitä on helppo säännöstellä myös kerrostamalla. Lisäksi huulipunasta löytyy kosteuttava geelilogo sisältä, joka lisää laadun ja mukavuuden tuntua. Punassa on myös huippukaunis kiilto, joka saa huulet näyttämään freshiltä pitkään! Pysyvyys oli muutenkin oikein hyvä tuossa Addict-huulipunassa ja uskompa, että tällainen täytyy hankkia parissa muussakin sävyssä. Lisäksi luksuksen tuntua tuo tietysti tuo kaunis magneetilla toimiva hylsy.♥ 
Onko teillä hyviä kokemuksia Diorin huulipunista? :)

4 kommenttia :

 1. Itellä ei ole vielä hirveästi kokemusta noista Diorin punista mutta näyttää kyllä ihanalta tuo ♥ :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan ole, vielä ;) Tätä ennen olen suosinut paljon Lancomea huulituotteissa, mutta nyt olen kyllä ihan koukussa! ♥

   Poista
 2. Onpas kivannäköinen sävy, varmasti sopii sulle tosi hyvin! Itse en ole vieläkään oppinut tummempia huulipunia käyttämään, mutta ehkä tässä syksyn myötä olisi aika opetella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista Jonna ja itseasiassa tuo ei ole huulilla ihan niin tumma, miltä hylsyssä näyttää. Superkiva syksyisempi sävy kuitenkin ja sillä saa kivasti jotakin ekstraa perusmeikkiin! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017