torstai 10. syyskuuta 2015

4 styles for september

Hui miten sitä onkin taas viikko hurahtanut! Ihanaa, että viikonloppu on alkamassa. Tämä päivä kului mukavissa merkeissä alkaen kaakaotreffeistä hyvän ystävän kanssa. Sitten suuntasin espanjan oppitunnille ja sen jälkeen lähdin vielä takaisin keskustaan siskoni kanssa Sokoksen Kutsu kauneuteen -tapahtumaan. Ja uskokaa tai älkää, löysin vihdoin ihanan syyspunani Diorilta.♥ Tulen esittelemään sen varmasti muiden uusien kauneusjuttujen joukossa ensi viikolla. Inspiroiduin punasta ja muusta syksyisestä tyylistä kaupungilla kierrellessämme niin, että sain taas aikaan muutaman kivan asukollaasin. 

En edes osaa päättää mikä näistä on suosikkini, sillä voisin pukeutua näihin kaikkiin vaikka heti. :) Tykkään valtavasti syksyn muodista, sillä kerrostuksen mahdollisuudet ovat paremmat ja erityisesti kenkiin saa satsata kunnolla. Hain jo viime viikonloppuna talvisäilöstä kaikki nilkkurit ja saappaat eteiseen ja töissä olisi vielä yksi pari odottamassa ostoa... Kiva päästä pian kietomaan taas kaulahuivit kaulaan ja yhdistelemään entistä enemmän murrettuja sävyjä asuissa. Millaiset fiilikset teillä on syksyn tulosta ja uudesta sesongista erityisesti pukeutumisessa? 


Black classics

Ensimmäinen kollaasi syntyi tuon kivan kuviollisen by Malene Birgerin laukun ympärille. Muuten simppeli musta kokonaisuus eli "Black classics" piristyy mielenkiintoisilla asusteilla ja jyhkeillä nilkkureilla. Bleiserit tuovat kivaa ryhtiä ja vaihtelua arkiasuihin ja kulta lisää luksuksen tunnetta koruissa. Bold with burgundy

Tästä "Bold with burgundy" -asusta tykkään kovasti, sillä nuo nilkkurit mukailevat aikalailla eräitä omistamiani kenkiä ja mielestäni konjakin ruskea sopii hyvin punaisen seuraksi. Myös neulepoolot ovat kovassa käytössä aina viileän aikaan ja muuten asu täydentyy hempeällä nudelakalla. 


Blue basics
"Blue basics" taas koostuu suosikkijutuistani hieman kesäisemmällä fiiliksellä. Vielä on tarjennut ballerinoillakin monen monta päivää ja muhkea huivi yläosassa tasapainottaa kivasti kokonaisuutta. Jotenkin tuo sinisten farkkujen ja valkoisen paidan yhdistelmä ei vaan koskaan petä! :)

Cozy grey

Muhkea neule, upeat nahkasaapikkaat ja kauniit korut. Mitäs muuta sitä kauniiseen syysasuun tarvitseekaan? Tässä "Cozy grey" -asussa yhdistyy monta suosikkiani ja erityisesti nuo hempeän roosat yksityiskohdat ovat mieleeni. Myös kyseinen Pradan laukku on superkaunis ja ajattoman tyylikäs. Tämän asun kun saisin päälleni niinä aamuina, kun inspis on kadoksissa, niin johan olisi päivä pelastettu. 

Mistä asukokonaisuudesta tykkäsitte eniten? 

4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Ihana kuulla, olet lämpimästi tervetullut! :) <3

   Poista
 2. Onpas ihania asukokonaisuuksia! Viimeinen taitaa olla suosikkini, minä nimittäin rakastan mukavia, lämpimiä neuleita! Syksyssä rakastan eniten sitä, kun saa taas pitkästä aikaa käyttää lämpimiä kaulahuiveja, nahkahanskoja ja saappaita. :)

  http://www.lily.fi/blogit/naked-truth

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle kivasta kommentista! :) Se on ehdottomasti munkin mieleeni ja voi että kun jo pääsisi käyttämään kaikkia neuleita. Tykkään itsekin superisti juurikin kaulahuiveista, nahkahanskoista ja saappaista. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017