sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Hömppäleffojen top 5

Oma makuni niin kirjojen kuin leffojenkin osalta sijoittuu paljolti chick flickeihin ja hömppäkirjoihin. Kun katselen elokuvia tai lueskelen, haluan pitää touhun kevyenä ajanvietteenä, joka saa aivot narikkaan ja pääsee oikeasti unohtamaan arjen stressin ja murheet. Tänä kesänä on tullut katseltua paljon vanhoja suosikkileffoja sadepäivien vuoksi. Ajattelin vinkata omista suosikeistani, mikäli siellä on vielä joku joka ei ole näitä hauskoja ja hyväntuulisia romanttisia tai vähemmän romanttisia komedioita nähnyt. 
♥ Morsianten sota

Hääleffat ovat aina varma veto tyttöjenillassa ja itse tykkään valtavasti tästä parhaiden ystävien häätaistelusta, jossa pääosia näyttelevät ihana Kate Hudson ja Anne Hathaway.

♥ Just go with it

Plastiikkakirurgin hyvä takaa-ajatus ajaa miehen erikoiseen tilanteeseen pyytäessään assistenttiaan esittämään tämän ex-vaimoa ja tilanne karkaa käsistä hauskan lomaseikkailun merkeissä. Tästä leffasta jää hyvä mieli ja jotakin uuttakin on keksitty perinteisten romanttisten komedioiden rinnalle. Plussaa myös hyvistä lapsinäyttelijöistä!

♥ Lainakengissä

Kahden hyvin erilaisen siskoksen ja heidän isoäitinsä tarina sijoittuu pääosin palmujen alle ja vaikka elokuva onkin luokiteltu draamakomediaksi, tykkäsin tästäkin oikein kovasti. 

♥ Grown-ups

Hieman uudempi komedia, josta on tehty jo jatko-osiakin. Elokuvassa seikkailevat vanhat koriskaverukset perheineen. Pääosan perheeseen kuuluu mm. hauska Adam Sandler ja superkaunis Salma Hayek. Tämä leffa sopii mielestäni hyvin myös nuoremmille katsojille.

♥ Naiset 

Siskoni DVD-hyllystä aikoinaan bongattu kirjaimellisesti naisten elokuva on jäänyt mieleen hyvänä kokemuksena, kertoessaan neljän naisen ystävyyssuhteesta ja toistensa tukemisesta. Elokuva on julkaistu vuonna 2008 ja sisältää hyviä hetkiä ja hauskoja kohtauksia.

Kertokaa ihmeessä myös omia leffasuosikkejanne!

4 kommenttia :

 1. Kaikki noi myös minun suosikkeja! :D haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei! Kiva, että siellä ollaan samoilla linjoilla, ihania leffoja kyllä kaikki :)

   Poista
 2. Leffa vinkit on ihan parhautta! :) The Notebook & The Vow on omia lemppareita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu, että leffavinkit iskivät suhun ja mun täytyy ehdottomasti katsastaa molemmat sun vinkkaamat leffat, kiitos paljon Jeannay Juliet :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017