sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Free time

Voi näitä vapaapäiviä! Kun on töissä suurimman osan viikosta ja tottuu siihen rutiininomaiseen arkeen, osaa niin nauttia eri tavalla oikeista vapaapäivistä. Nytkin mulla on menossa yhdeksän päivän putki, jonka onneksi katkaisee tämä yksi vapaa sunnuntai. 

Heräilin rauhassa, tein hyvää aamiaista ja lähdin ystäväni kanssa reippaalle kävelylle. Matkalla pysähdyimme kaupassa ostamassa tuoreita salaattiaineksia ja marjoja. Tehtiin mun luona vielä herkulliset kanasalaatit ja herkuteltiin jälkkäriksi vielä kotimaisilla mansikoilla ja vadelmilla. Nyt laitoin pesukoneen laulamaan ja vaihdoin vielä lakanatkin. Vapaapäivinä on kiva satsata myös kodin laittamiseen ja niin uusi viikkokin pääsee alkamaan raikkaissa tunnelmissa.

Illalla lähdemme poikaystäväni kanssa Linnanmäelle. (Toivottavasti ei ala satamaan!) En olekaan ollut hupailemassa tuolla vuoristoradoissa, karuselleissa ja maailmanpyörissä moniin vuosiin ja vähän tässä jo jännittää. Kiva päästä toteuttamaan kaikkia kesän toivejuttuja vielä ennen koulun alkua. Elokuun puolella olisi tarkoitus suunnata vielä mökkeilemään ja yksi lomaviikkokin siellä häämöttää. 

Tästähän tuli nyt vähän niinkuin "kuulumispostaus", mutta eipä sellaista höpöttelyä olekaan täällä vähään aikaan näkynyt. Olisi tosi kiva, jos laittaisitte taas postaustoiveita tulemaan niin kävisin hommiin heti ensi viikolla. Blogi on mulle kuitenkin tosi tärkeä ja tykkään viettää aikaa kirjoitellen, vastaillen kommentteihin ja kuvaillen. Nyt kuitenkin laittautumaan! 

Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille. :)

2 kommenttia :

 1. blogissani on haaste sinulle ! :-)
  http://sinijohannaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mutta olen osallistunut kyseiseen haasteeseen jo aikaisemmin :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017