keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Blue stripes

Kerroin teille vähän aikaa sitten, että suunnitelmissani on muuttaa kotini ilmettä hieman kesäisemmäksi meriteeman avulla. No nyt on sitten metsästetty köysiä. raitoja, beigeä ja ankkureita ihan kissojen ja koirien kanssa, mutta alkuun on päästy. Itse olen sisustusasioissa vähän sellainen, että kun jotakin saan päähäni se täytyy toteuttaa ja visioni on todella tarkka, joten mikä tahansa ei käy. Kiertelin tuossa eräänä päivänä useammankin tunnin etsiskellen mieleisiä piensisustukseen sopivia tuotteita ja pari todella kivaa löytöä lähti mukaan. 

Stockmannilta bongasin kivat Lexingtonin patalaput ja keittiöpyyhkeen. Keittiöön tuli siis heti pari pientä kivaa juttua piristämään ja juu, vaikka nämä tekstiilit olivat hieman tavallista kalliimpia ajattelin, että sininen käy myös talvisaikaan ja uskon, että tuotteet ovat laadukkaita ja kestävät pitkään. Ja mikä parasta, klassinen ulkonäkö miellyttää silmääni varmasti pitkään. 

Tyynynpäällisten uusiminen on täydessä vauhdissa ja olen katsellut paljon myös nettikauppojen tarjontaa. Haussa olisi lämpimän beigejä yksivärisiä tyynynpäällisiä ja ehkä jokin merihenkinen tekstillinen tyynynpäällinen. Parhaat ja selkeimmin teemaa edustavat yksilöt jo onnistuin onneksi löytämään. Eurokankaasta nimittäin tarttui mukaan kaksi 50x50 raidallista tyynynpäällistä, joista tykkään valtavasti. 
Mitä mieltä olette näistä uusista kodin yksityiskohdista?

2 kommenttia :

  1. Onpas kivan näköistä, sininen meriteema kyllä toimii!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Viivi! Mäkin tykkään noista tosi paljon :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017