perjantai 15. toukokuuta 2015

Porrastreeni

Eilen oli ihan mahtava ilta, kun lähdettiin siskoni kanssa auringonpaisteeseen lenkille ja treenaamaan portaissa juoksua. Kävelimme ensin lämmittelyksi noin 45 minuuttia ja juostiin ylämäkiä. Sitten saavuttiin pitkille kiviportaille ja tehtiin erilaisia variaatiota ylösmennessä. Olen muutenkin innostunut nyt tosi paljon ulkoilusta ja treenistä, täältä tullaan kesäkunto! Ruokavaliossa olen pitäytynyt myös kevyemmissä vaihtoehdoissa, joten jaksaminen on paremmalla tasolla ja energiaa riittää.

Hmm, takaisin siihen eiliseen... Porrastreeni on siis jalkojen kehittämistä parhaimmillaan. Siinä yhdistyy nopeus, kestävyys, koordinaatio, voima ja ketteryys. Ripeän juoksun lisäksi teimme askelkyykkyjä, tasahyppyjä, juoksuja joka toiselle askelmalle, yhden jalan hyppyjä ja kyykkyhyppyjä. Edestakaisin ehdittiin mennä noin 8 kertaa ja kyllä sen jälkeen pepussa ja reisissä tuntui. Tänään on paikat vähän jumissa, mutta sehän on vain hyvän ja tehokkaan treenin merkki. ;)

Parasta oli kuitenkin hyvä seura ja mieletön hyvän fiiliksen tunne tuon treenin jälkeen. Luonto, adrenaliini ja itsensä haastaminen tuotti hyvää mieltä ja kannustaa lähtemään treenin pariin entistä useammin. Suuri kiitos vielä siskolleni kuvausavusta. Mitä mahtavinta perjantaita ja liikunnan iloa kaikille! :)

5 kommenttia :

 1. you motivate me to go out and get some work out done!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Annie Lee of that nice comment and I`m really happy you are getting motivated to work out as well :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon kauniista sanoistasi! <3

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017