perjantai 8. toukokuuta 2015

Lily Lolo mineraalimeikit

Tilasin pari viikkoa sitten ystäväni suosituksesta Lily Lolon mineraalimeikkejä testaukseen. Monille mineraalipohjaiset tuotteet ovat varmasti jo tuttuja, mutta itseltäni tämä villitys on mennyt kokonaan ohitse. Tilaukseeni kuului mineraalimeikkivoide, poskipuna ja uusi viistopäinen suti. Katselin ennen kokeilua videoita Lily Lolon sivuilta ja otin mallia, miten saada huoliteltu ja lopputulos pohjameikkiin. Eniten innostuin tuosta mineraalimeikkivoiteesta ja ensikokeilun jälkeen olenkin sutinut sitä kasvoilleni joka päivä. 

Olin aluksi skeptinen kevyen mineraalipohjan peittävyyden kohdalla ja pelkkä mineraalimeikkivoide ei tuntunut riittävän omiin tarpeisiini. Laitoin kuitenkin alle ohuen kerroksen CC-voidetta ja sitten mineraalimeikkivoidetta suurella kabukilla ja lopputulos oli täydellinen. Poskipunaa käytän melko vähän, mutta tuo sävy oli niin kiva, että oli pakko kokeilla ja se olikin hyvä päätös. Täytyy vielä mainita, että Lily Lolo oli luotettava ja nopea palvelu ja kaikki tilaamani tuotteet olivat laadukkaita ja sävyjä oli runsaasti. 

Voisin tehdä päivitetyn version arkimeikistäni piakkoin, mikäli teitä kiinnostaa kyseinen tutorial?

4 kommenttia :

 1. Kiitos linkistäsi blogiini :) Sait juuri uuden lukijan blogiisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykästyit, lämpimästi tervetuloa lukijakseni! :)

   Poista
 2. Lily lolot on kyllä parhaita! Itselläni on käytössä muistaakseni flawless matte puuteri, joka on siis väritön ja estää ihoa kiiltämästä. Kiinnostaisi paljon nähdä myös värillisiä versioita käytössä, ehdottomasti arkimeikkivideota :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiva kuulla, että muutkin on tykännyt kyseisen merkin tuotteista! :) Tuo puuteri kuulostaa myös oikein hyvältä ja taidankin toteuttaa sen arkimeikkipostauksen vielä toukokuun aikana :) Videosta en uskalla luvata, kun en ole sellaista koskaan tehnyt, mutta toisaalta, en koskaan sano en koskaan!

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017