lauantai 2. toukokuuta 2015

Leather jacket wondering

Olen aina ollut se himpun verran tyttömäisempi tyttö, se joka tykkää pitsistä ja koroista ja vähän vaaleanpunaisestakin. Viime aikoina pääni on kuitenkin kääntynyt särmikkäämpään suuntaan ja nahkatakit ovat alkaneet kiinnostaa valtavasti. Pari kertaa olen uskaltautunut kokeilemaankin, mutta aina on tullut sama tulos: miellän itseni rock-prätkä-tyyliseksi. Ihailen nahkatakkeja muiden päällä ja henkareissa, mutta en jostain syystä uskalla tai vaan osaa sisällyttää niitä omaan tyyliini. Toisaalta mielestäni paras tapa yhdistää nahkatakkeja on nimenomaan tyttömäiset vastakohdat. Hempeät puuteriset ja beiget sävyt, tai pehmeät neuleet pitsiyksityiskohdin ja helmikorvakoruin varustettuna. 

Pari päivää sitten bongasin ihanan nahkatakin Zarassa! Kivat kuvioinnit, hopeat vetoketjut ja sopiva pituus. Hintakin oli kohdillaan ja uskaltauduin sovittamaan. Pyörin kaupassa varmaan kymmenen minuuttia mittaillen ja mallaillen takkia. Lähetin mielipidekyselyt whatsapilla joka suuntaan ja silti vaan mietin, ostaako vaiko ei? Entä jos takki jää henkariin roikkumaan, koska en miellä sitä oman tyylisekseni. Toisaalta mieli teki valtavasti ja päädyin vielä miettimään takkia ja sen yhdistelyä. Nyt pari päivää takana ja takki kummittelee edelleen mielessäni.


 Se ihana ja jännittävä musta nahkatakki, olisiko se kuitenkin hyvä lisä takkiarsenaaliini?

4 kommenttia :

 1. Kyllä naisella kuuluisi musta nahkatakki olla :) Mulla ainakin nahkatakit kovassa käytössä keväisin ja kesäisin ja vielä syksyisin. Trenssejä kun en käytä ollenkaan tai muunlaisia ohuita takkeja. Tietenkin sitten jos tietää ettei käyttöä tule, niin tuskin järkeä hankkia, vaikka moni mustan nahkatakin ehkä nimeääkin yhdeksi vaatekaapin kulmakiveksi. Ellei sitten tosi hyvään hintaan löydä, ettei haittaa vaikkei usein päälle eksyisikään, mutta pääsee kuitenkin kokeilemaan miten omaan tyyliin sopii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalta kantilta olen asiaa miettinyt, että nykyään musta nahkatakki mielletään yhdeksi klassikoksi, joka tulisi vaatekaapista löytyä. Itselläni on trenssejä ja ohuempia välikausitakkeja myös, mutta nahkatakissa on vaan sellaista särmää, joka muuttaa asua kuin asua :) Kiitos mielipiteistäsi ja iloksesi voin todeta, että kävin tänään ostamassa tuon haaveilemani nahkatakin!

   Poista
 2. Mä näin joskus yli vuosi sitten täydellisen (ja edullisen) jännittävän mustan nahkatakin alennuksessa, enkä ostanut. Se on harmittanut jo kauan. :( Menin seuraavan päivänä liikkeeseen katsomaan, mutta sitä ei ollut enää.

  Pinja Alinan kotona blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsit miten huono tuuri! Onneksi nyt on kaupat taas pullollaan kivoja ja mielenkiintoisia nahkatakkeja, toivottavasti vielä löydät jonkun yhtä kivan :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017