lauantai 9. toukokuuta 2015

I went shopping...

Pitkästä aikaa shoppailupostausta. Tällä kertaa esittelen noin viimeisen kuukauden aikana ostamiani juttuja. Kaupoissa on ollut valtavasti kivoja kevät- ja kesäjuttuja myynnissä ja on ollut vaikea pitäytyä kohtuudessa. Uutuuksia on löytynyt niin vaate- kuin asustepuoleltakin. Vielä on muutama juttu kesän hankintalistalla ja lisää värejä on ainakin hamstrattava, mutta tässä nyt aluksi ostossaalista, johon olen erityisen tyytyväinen.


Edellinen raitaneuleeni alkaa jo vetelemään viimeisiään ja uuden löytäminen on ollut yllättävän hankalaa. Onneksi Gina Tricotista tärppäsi ja materiaalikin on ihanan pehmeää. Tässä varma hitti niille päiville, kun ei tiedä mihin pukeutua. Olen aina tykännyt raidoista ja näin kesään mentäessä se on niin freshin näköinen kuosi.


Seppälässä olen asioinut viimeksi varmaan yläasteaikoina, mutta tällä kertaa lähdin katsastamaan tarjontaa avoimin mielin ja kiva valikoima yllättikin positiivisesti. Valkoiset shortsit ovat yksi kesäpukeutumisen avaimista ja nämä pellavaiset ovat varmasti helpot yhdistää rentoon asuun päivä toisensa jälkeen.


Ruskeat kengät ovat harvinainen näky omassa kenkäkaapissani, mutta näihin tykästyin ihan täysin. Kun on töissä kenkäkaupassa, taitaa olla pienoinen ammattitauti tämä kenkien hamstraaminen. Ihanat aitonahkaiset korkonilkkurit siis Kookengästä. Platoopohja luo mukavuutta ja lyhyt varsi taas sopii loistavasti hameiden kanssa käytettäväksi. Ihan nappi löytö siis!


Valkoinen kuuluu suosikkeihini niin sisustamisen kuin pukeutumisenkin saralla, joten silmäni kiinnittyivät tähän jo senkin puolesta. Ihana leikkaus, laskeutuvuus ja kaunis pitsiyksityiskohta voittivat minut puolelleen ja päädyin ostamaan kyseisen sifonkipaidan H&M:stä.


Kaikki omistamani aurinkolasit painavat hirveät jäljet poskiini ja lisäksi mallit ovat hieman aikansa eläneitä. Onneksi löysin Mangosta uudet klassisen naiselliset aurinkolasit, jotka kerrankin istuvat minun kasvoilleni jättämättä painaumia. Kultaiset yksityiskohdat sivuilla ovat mielenkiintoinen lisä ja voin kuvitella, että nämä lasit eksyvät nenälleni useasti tulevana kesänä.Sokerina pohjalla ehkä se kaikista yllättävin ostos, nimittäin nahkatakki! Kerroin jo aiemmin mielenkiinnostani nahkatakkeja kohtaan ja jännitin, kuinka osaisin sellaista yhdistellä (muuten naisellisen tyylini kanssa). Pari päivää jahkailtuani ostin kuitenkin ensimmäisen nahkatakkini Zarasta. Tikkaukset, hopeat vetoketjut ja hihojen kangasosiot ihastuttivat heti alkajaisiksi ja nyt olen käyttänyt takkia jo useamman kerran ihan innoissani siitä "särmästä", jonka nahka saa aikaan. Erilainen, mutta virkistävä ostos omaan takkikokoelmaani.

Mitäs pidätte ostoksistani? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017