tiistai 14. huhtikuuta 2015

Spring hello!

Pari sanaa tästä tiistaista ja kevätfiiliksistä. Koulu puskee ihan täysillä päälle ja tuntuu ettei vaan millään pysty satsamaan kaikkeen niin hyvin kuin haluaisi. Onneksi enää pari viikkoa ja sitten hellittää. Kevät on edennyt jo hyvää vauhtia ja illat ovat pidentyneet huomattavasti. Itselläni ainakin tuo valoisuus saa aikaan energiatason nousun ihan eri tavalla heti aamusta. Innostuin viikonloppuna myös hieman keväisten yksityiskohtien kanssa kodin yhteydessä. 

Ostin uuden tyynynpäällisen (joka on oikeasti ihana ja raikas sitruunanakeltainen!) ja kauniin Pegonian lipastoa koristamaan. Yrtitkin ovat lähteneet hyvin kasvamaan ja viimeksi iltapäivällä heitin pastan päälle nipun vesikrassia. Voi näitä pieniä iloja! :) Ostoksista puheen ollen, löysin tänään ihanan ja hempeän sifonkipaidan H&M:ltä, kun olimme ystäväni kanssa extempore-shoppailulla kesken päivän. Pari muutakin uutta juttua on eksynyt niin vaatepuolelle kuin kenkähyllyllekin, eli taidankin tehdä pian uuden ostospostauksen. 

Viime päiviin on kuulunut siis paljon työtä, mutta myös kevään ihastelua. Onneksi huomenna saan nukkua edes hippasen pidempään, joten ehkä ne päivän askareetkin sujuvat helpommin. Aurinkoista viikonjatkoa teille hyvät lukijat! :)

6 kommenttia :

 1. Sinulle on haaste blogissani :) http://jemppujemppu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti haasteesta, mutta olen suorittanut sen jo aikaisemmin :)

   Poista
 2. Tuo H&M:n paita on kyllä aivan ihana! Oon itekki harkinnut vakavasti samaisen hankkimista oranssina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin olen aivan ihastunut siihen ja varmasti superkiva myös oranssina! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Matilda, tykkään siitä itsekin hirmuisesti :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017