tiistai 17. maaliskuuta 2015

Varaslähtö kesään

Eksyin eräänä päivänä H&M:n nettikauppaan ja bongasin aivan ihania bikinejä! Ehkä turhan aikaista, mutta ainakin varmistin, etten jää ilman kokoja. Tänä vuonna väreissä näkyy kaikkea laidasta laitaan ja tyyli on ehdottomasti tyttömäinen. Kukkakuosia, raitaa ja röyhelöä! Sopii siis minulle ja innostuinkin niin, etten meinannut osata päättää mitä klikkaan ostoskoriin. 

Valitsin lopulta kahdet alaosat ja kahdet yläosat. Kokosin kollaasiin kaikki suosikkini sivuilta ja nyt en malta odottaa että tuo paketti on noudettavissa. Toivottavasti koot osuivat oikeaan. Tämä tilaus olikin oikea varaslähtö kesään, ihanaa! :) Olen lähdössä kesäkuun alussa etelään reissuun ja viimeistään silloin nämä biksut pääsevät testiin. Tilasin siis ylärivin keskimmäiset kukalliset settinä (siis myös alaosa), keskirivin oik. puolimmaiset korvaamaan edellisiä valkoisiani ja viimeiseltä riviltä raidalliset seilorihenkiset alaosat.


Mitäs mieltä olette H&M:n tämän vuoden tarjonnasta ja kolahtavatko valintani teihin? 

4 kommenttia :

 1. Ihanaaa kyllä nyt munkin täytyy päästä tilailemaan bikineitaä! <3_<3 Kukkakuosi kolahtaa, kuten myös raidat ja röyhelöt! Eli toisinsanoen muhun kolahtaa jälleen kaikki! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, kiva että muutkin innostui! :) Mun mieleen nämä tyttömäiset kuosit ja mallit kolahtaa ihan täysin ja sopii tosi kivasti kesään <3

   Poista
 2. Ihanan tyttömäisiä bikineitä :) Itse en ole useampana vuotena päässy shoppailemaan uusia bikineitä kun ei ole töiden lomassa ollut aikaa niitä käytelläkkään, mutta tuosta kollaasista löytyi parit jotka pakko saada!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva, että säkin löysit mieleisiäsi :) Ja jos on bikinit muuten vähissä niin nyt on sitten hyvä syy tilailla! Kesää odotellessa, toivottavasti sullakin on aikaa lomailla tänä vuonna :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017