sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Lovely weekend

Kahvit porisee taustalla, sää on tyyni ja viikko on pulkassa. Mukavasti ja nopeasti tämä "lomaviikko" meni ja nyt olisi sitten taas arjen aika. Tämä päivä alkoi mukavissa merkeissä ja olenkin saanut paljon aikaiseksi. Piristävä kävelylenkki ystäväni kanssa, siivoilua, kokkausta ja herkuttelua. Ostin pitkästä aikaa lohta ja ai että miten hyvältä se maistuikaan raikkaan salaatin kaverina. Olen kyllä ihan tykästynyt tähän kodin laittamiseen, puunaamiseen ja kaikenlaiseen sisustamiseen. Mun mielestä on vaan niin mukavaa käydä nukkumaan raikkaissa puhtaissa lakanoissa ja herätä tuoreiden tulppaanien viereltä. Pienet asiat vaikuttavat hyvin paljon ainakin omaan arkeeni piristäen mieltä.

Nyt olisi vielä yksi isompi kouluhomma edessä ja pakoilinkin sitä vähän julkaisemalla ensin tämän postauksen. Ehkä kuitenkin yritän ottaa itseäni niskasta kiinni ja vaan kirjoittaa sen alta pois. Sitten illalla onkin luvassa mukavaa ohjelmaa, kun lähdemme tuon paremman puoliskoni kanssa viettämään peli-iltaa siskoni ja hänen poikaystävänsä luokse. En malttaisi odottaa! 

Sellaisia kuulumisia tällä kertaa. Mukavaa ja rentouttavaa sunnuntainjatkoa teille kaikille!

2 kommenttia :

 1. Aivan ihania kuvia! Olis huippua saada huoneeseen piristykseksi kukkia :-) Näyttää ihan mahtavilta tuossa sun kuvassa :-)

  Ihanaa alkavaa viikkoa! <3
  http://emmppu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanan positiivisesta kommentista! :) Kukat tosiaan tuovat piristystä ja tekevät koko huoneesta heti kauniimman. Mukavaa viikkoa myös sulle Emilia! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017