torstai 19. helmikuuta 2015

Päivä Tallinnassa

Hiihtoloma alkaa lähestyä huipennustaan eli viikonloppua, mutta otettiinkin siskon kanssa varaslähtö hemmotteluun, kun päätettiin lähteä päiväksi Tallinnaan. Päivään kuului valtavasti kävelyä, harmittavan harmaata säätä, shoppailua, herkuttelua ja tietysti aivan liikaa tyttöjen hömpötyksiä ja väsyneitä vitsejä. Kaiken kaikkiaan oli oikein mukava päivä, vaikka niitä ostoksia ei tullutkaan tehtyä ihan odotusten mukaisesti. Jotakin kesäistä ja pientä kivaa sieltä tarttui kuitenkin mukaan. 

Oli oikeastaan todella kiva lähteä naapurimaahan pitkästä aikaa ja vaikka sielläkin on tultu käytyä useammin, oli kaupat ja ravintolat suurimmaksi osaksi erilaisia kuin Suomessa. Lisäksi Viron kieli jaksaa aina hymyilyttää ja vanha kaupunki kaikkine kukkineen ihastuttaa. 


Sellainen päivä Tallinnassa tällä kertaa. Hyvää päivänjatkoa kaikille! :) 

8 kommenttia :

 1. Näyttää kivalta, mullekin kelpaisi tollanen pieni irtiotto arjesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin ihana päivä ja kannattaa ehdottomasti lähteä edes päiväksi reissuun niin varmasti piristyy :)

   Poista
 2. Ihanasti Viktoria Secret tuotteita <3 Mistä Virosta tuollaisen "hyllyn" bongasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä oli myytävänä Tallink Star laivalla :) Ja myös Viru keskukseen oli ilmestynyt pikkuinen hyllykkö VS:n tuotteita :)

   Poista
  2. Oukei, kiitos tiedosta :)
   Viimeeks kun kävin laivalla, niin melkein kaikki VS tuotteet oli loppu.. Parempi onni toivottavasti seuraavalla kerralla..

   Poista
  3. Voi harmi, ehkä ne olivat silloin uutuudeltaan niin kovassa huudossa, että olivat jo ehtiä loppumaan. Toivottavasti saat omasi seuraavalla risteilyllä :) Ja nykyään myös Glittereissä myydään Victoria`s secret body mistejä ja vartalorasvoja.

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017