perjantai 13. helmikuuta 2015

Looking for spring

Olen tällä hetkellä niin kypsä villakangastakkeihin, paksuihin neuleisiin ja oikeastaan koko talvipukeutumiseen. Kumpa voisi jo vaihtaa nilkkurit ballerinoihin ja kietoa kaulalle jonkun kevyen huivin. Keräilin tässä kevättuumailuissani muutamia kivoja juttuja kollaasin muotoon.

Tänä keväänä ostoslistalla on muutama perusjuttu, kuten täydellinen raitapaita (vanha vetelee jo viimeisiään) ja hyvin istuvat keskisiniset farkut. Kaapista löytyy denimiä jo vino pino, mutta ne täydelliset joka hetkeen sopivat, oikean sävyiset farkut vielä uupuvat. Paidoissa suosin keväisin keveyttä ja kauniisti laskeutuvaa kangasta. 

Olen hiljattain innostunut myös hameista erityisen paljon ja sellaisia saisi olla enemmänkin. Helmoissa onkin todella helppo olla ja kunhan säät hieman lämpenevät, lupaan asukuvia myös hame päällä. :) 

Yleensä olen aina luottanut hopeisiin koruihin, mutta jostain syystä se kultainen väri viehättää koko ajan vaan enemmän ja enemmän. Kultainen kello onkin siis yksi asuste, jonka haluaisin kovasti hankkia. Muuten väreissä pysyttelen niissä tutuissa ja turvallisissa, mutta asusteissa saa kirkkaammatkin punaiset loistaa. Joku kiva keväthuulipuna olisi myös kiva lisä meikkipussiin.Looking for spring


Ihanaa keväänodotusta kaikille! :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017