tiistai 17. helmikuuta 2015

A hint of mint

Kevät tekee tuloaan ja se näkyy myös kotonani. Olen innostunut sisustamisesta kovasti oman asunnon myötä ja vaikka peruslinja on vaalea ja neutraali, tykkään vaihdella tehostevärejä vuodenajan mukaan. Tällä hetkellä olen innostunut hempeästä mintun sävystä. Kaikki alkoi, kun huomasin Arabian Kokolla ihan täydellisiä pastellimukeja ja pitkän harkinnan jälkeen valitsin nuo mintun väriset mukit. Sen jälkeen olenkin kiinnittänyt huomiota kaikkiin kevään sisustusväreihin ja perinteisen vaaleanvihreän lisänä on näkynyt jonkun verran myös tuota mintunvihreää. 

Viikonloppuna löysin täydennystä keittiön piensisustuspuoleen Finnmari-kaupasta. En tiennyt, että kyseinen merkki valmistaa kynttilöiden lisäksi niin paljon muitakin sisustusesineitä. Ostin myös muuhun kotiin kivoja juttuja, mutta ne esittelen myöhemmin. Tässä kuitenkin aimo annos herkullista mintun sävyä keittiötä piristämään! 

Mukit: Arabia Koko

Tarjotin: Finnmari

Keittiöpyyhe: Finnmari

 Patalaput: Finnmari


Mitäs pidätte näistä kevään merkeistä sisustuksessa? :) 

6 kommenttia :

 1. Tykkään mintun väristä tosi paljon ja oonkin yrittänyt etsiä joitain sen värisiä sisustusjuttuja monesti, mutta niitä on muihin värihin verrattuna kuitenkin harmillisen vähän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva, että siellä on muitakin kyseisestä väristä hullaantuneita! :) Itsekään en ole aiemmin löytänyt kovin paljon mintunvärisiä juttuja, mutta ehkäpä juuri erikoisliikkeissä saattaisi olla parempi valikoima. Ainakin siellä Finnmarilla oli vaikka mitä minttuista!

   Poista
 2. Oi, tykkään moisesta värimaailmasta ja paljon! Tulee heti keväisemmät vibat keittiöön ja kattaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, se mintunvihreä piristää ihanasti muuten neutraalia ympäristöä ja tulee tuntu, että se kevät olisi jo ihan lähellä :)

   Poista
 3. Oijoi mintunvihreä on on niin kaunis väri, pakko ehkä saada itselläkin jotain kivaa mintunvihreää asuntoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin onkin, itsekin olen ihan hurahtanut tuohon minttuun! Toivottavasti säkin löydät jotain kivoja mintunvärisiä yksityiskohtia kotiin :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017