keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Year 2014 part II

Nyt luvassa vuosikatsauksen kakkososa. Loppuvuosi kului hurjan nopeasti ja sisälsi paljon kaikkea jännittävää tekemistä. Vietin myös ikimuistoisia hetkiä rakkaiden ja läheisteni kanssa. Syksyllä blogi sai myös muutamia uusia lukijoita, joista olen todella iloinen! :) Tällaisten kokoamispostausten tekeminen on kyllä todella kivaa, kun pääsee muistelemaan ihania hetkiä ja muutoksia elämässä. Kameralle on tallentunut hurjasti hienoja hetkiä ja tietysti kaikenlaista tyttömäistä hömppää, kuten blogini luonteeseen kuuluukin 

Heinäkuussa kävin paljon rannalla ja nautin lämmöstä jätskin kera. Mansikoitakin tuli syötyä enemmän kuin tarpeeksi. Ehdin myös tapaamaan tyttöporukkaamme grillauksen merkeissä. Töitä oli koko kesän, mutta kauniista illoista ehdin silti nauttimaan hyvässä seurassa. Heinäkuussa vierailimme myös serkkuni lapsen ristiäisissä hyvin helteisenä päivänä. Kyseinen kuukausi päättyi voimisteluleirillä valmentajan roolissa. 

Elokuussa riitti vielä kauniita päiviä ja mukavia hetkiä. Koin muun muassa ensimmäisen kerran ravintolapäivän ja kävin vierailemassa Santahaminassa. Loppukuusta lähdin lomalle siskoni kanssa Prahaan. Reissu oli kokonaisuudessaan ihan huippu! Shoppailimme, herkuttelimme ja minä kuvasin minkä kerkesin. Elokuussa tuli nappailtua myös ihanan paljon asukuvia

Syyskuussa arki alkoi painaa päälle kun treenit ja työt piti yhdistää päivien viilentyessä. Muistan käyttäneeni Niken lenkkareita todella paljon syyskuun aikana ja jalkani kiittivät! Blogissa julkaisin supersuositun 5 kampauksen tutorial -postauksen. Ihailin valtavasti kauniita syysmaisemia ja harrastin myös extrapaljon kokkailua ja leivontaa. Syyskuussa hoidin myös kouluun liittyviä asioita.

Lokakuussa sisäinen kotihiireni pääsi elementtiinsä, kun illat kuluivat tuottareita katsellen kynttilänvalossa. Innostuin myös sisustusjutuista ja hankin taas hieman lisää astioita. Eräänä viikonloppuna otin pienen harppauksen valmennusurallani osallistumalla ensimmäiseen tuomarikoulutukseen. Lokakuun aikana ehdin myös tavata ystäviäni ja I love me -messutkin tuli koettua joka vuotiseen tapaan. Blogissa kirjoittelin jonkun verran myös hyvinvoinnista liikunnan ja ravinnon näkökulmasta.

Marraskuu on inhokkikuukauteni pimeyden ja sään vuoksi, niin tänäkin vuonna. Töissä oli kiireistä ja viikonloput kuluivat kisoissa. Kävimme myös eräällä poprock-keikalla ja ensimmäiset pikkujoulutkin kuuluivat osaksi marraskuuta. Silloin tällöin ehdin myös käymään pitkillä kävelylenkeillä ystävieni kanssa. Toteutin blogissa postauksen matkahaaveista. Marraskuussa vapaapäivät menivät laiskotteluksi ja tuntui, ettei itsestä saanut ihan kaikkea irti tuon "kaamosmasennuksen" takia.

Joulukuussa hommat alkoivat helpottua ja sain keskittyä rauhassa jouluvalmisteluihin. Aloin myös miettiä vakavissani muuttoa omaan kotiin ja järjestellä asioita sen hyväksi. Blogissa tein paljon jouluaiheisia postauksia ja kirjoittelin myös uudesta laukustani. Joulukuussa mietin paljon tulevaa ja olin sekä jännittynyt että innostunut kaikesta uudesta. Rakastuin myös talven ihaniin lumimaisemiin! 

Nyt kuitenkin uuden vuoden viettoon. Toivottavasti vuosi 2015 olisi vähintään yhtä hyvä kuin tämä. Mukavaa juhlintaa kaikille, illalla sitten raketit ilmoille, glitterit silmille ja skumppa kuohumaan! :)


4 kommenttia :

 1. Olipas tämä kiva postaus! Sun vuosi vaikuttaa onnistuneelta :) Hyvää uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, se olikin ihan huippu vuosi! Kiitos samoin :) <3

   Poista
 2. Tosi kiva tää sun blogi! :) Löysin juuri äsken, ja vähän aikaa selailtuani totesin että tätä ei paranekkaan päästää käsistä hukkaan! ♥ Samaistuin niin moneen juttuun, ja tykästyin vieläkin isompaan määrään että varmasti jään lukijaksi! :)

  Koska kommentteja on aina kiva saada ja antaa, Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä?(:
  ❤:llä Henna/HENNAM.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kommentti! Piristit mun päivää ihan toden teolla :) Tervetuloa lukijaksi ja toivottavasti tykkäät myös jatkossa ♥ Käyn tietysti tutustumassa myös sun blogiin :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017