maanantai 1. joulukuuta 2014

Kuukauden suosikit: marraskuu

Noniin, vihdoin eletään joulukuuta! Tässä kuussa tapahtuu monta kivaa asiaa ja vuodenvaihteen jälkeen elämääni on luvassa paljon muutoksia ja uusia asioita. Odotan innolla tulevaa, mutta nyt on kuitenkin aika kääntää katse menneeseen marraskuuhun ja sitä kautta kuukauden suosikkijuttuihin. 


Aco sunkissed kevyesti ruskettava voide

Näin talven kynnyksellä on luonnollista, että iho kalpenee ja auringonvalo on vähissä. Itse en viihdy lainkaan lakananvalkoisena ja siksi olen jälleen ostanut tämän Acon voiteen, joka antaa kevyen värin. Kyseessä ei ole itseruskettava voide ja tykkään juuri siitä, ettei tarvitse pelätä rajojen muodostumista ja silti aikaan saa kauniin päivetyksen. 


Joulunodotus

Marraskuu on mielestäni vuoden masentavin kuukausi ja siksi on ihanaa, että joulu on tulossa ja sen fiilistely onkin ollut yksi suosikkijutuistani viime aikoina. Huoneeni on saanut punaista väriä, suklaata on mennyt enemmän kuin sallitaan ja pikkujoulukausi on avattu. Rakastan joulun tunnelmaa ja tänä vuonna olen innostunut asiasta yllättävän paljon. :) 


Schwarzkopf Gliss hoitoainesuihke

Ostin kyseisen hoitosuihkeen jo pari kuukautta sitten ja siitä asti olen suihkutellut tätä ihmeainetta hiuksiini aina ennen harjausta. Ihana tuoksu, kevyt koostumus ja älyhalpa (n. 3€). Tuote siis helpottaa harjaamista ja tekee niistä ihanan pehmeät. En tiedä miten olen pystynyt elämään ilman tätä suihketta aiemmin! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan. 


Kotitreeni

Mietin pitkään salijäsenyyteni lopettamista ja sen sitten lopulta teinkin. Jotenkin se salilla olo alkoi maistua puulta ja motivaationi oli kadoksissa. Olen alkanut tekemään sen sijaan kotitreenejä. Tykkään tehdä omassa tahdissani eri ohjelmia ja jumppailla perinteiseen tyyliin. Teen kotona sekä lihaskuntoa, että liikkuvuutta. Bodylicious kirjasta löytyy paljon hyviä liikkeitä ja ohjelmia ja avuksi en tarvitse muuta kuin käsipainot ja joogamaton. 

Ihanaa joulukuun alkua teille kaikille! :)

2 kommenttia :

  1. Joulunodotus tuo aina semmoisen piristysruiskeen harmaaseen alkutalveen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! Sitten joulun jälkeen mieli onkin jo virkeämpi ja valmis tulevaan kevääseen, ainakin minun kohdallani :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017