maanantai 15. joulukuuta 2014

December moments

Eletään jo joulukuun puolta väliä ja mulla on ainakin jo joulufiilis. Tänään olin töissä ja kävin vielä sen jälkeen ostamassa viimeiset joululahjat. Kotona askartelin kortteja ja paketoin muutaman lahjan. Illaksi suunnitelmissa on kävelylenkkiä ja hyvän kirjan lukemista (pitkästä aikaa!♥). 

Olenkin vapaalla töistä nyt seuraavat pari päivää ja suunnitelmissa on kampaajalla käyntiä, bloggailua, lahjojen paketointia ja treeniä. Nyt kuitenkin kuvia viime viikoilta, joihin on mahtunut vaikka mitä kivaa ja yllättävää. 

1. Pikkujouluissa ravintola Lasipalatsissa, herkkuaterian äärellä. 2. Ihanat jouluvalot ovat vallanneet ostoskeskukset! 3. Otos muutaman päivän takaa. 4. Olen jälleen saanut innon lukemista kohtaan ja nyt en malttaisi olla erossa uudesta hömppäkirjastani. Lomaa odotellessa... :) 

1. Astiaostoksilla. Omaan kotiin luvassa jonkun verran valkoista teemaa ja Villeroy&Bochin New Wave -sarjaa. 2. Ihanan hyväntuulinen take-away kahvi :) 3.Tältä näyttää pääkaupunkiseudun talvikelit. Tavallaan aamun sumussa tuo maisema näyttää jopa tunnelmalliselta. 4. Ensimmäistä kertaa sushilla ystäväni kannustamana. Hyvänen aika, never again!

1. Kauniit talvimaisemat Hyvinkäällä. 2. Selfie instagramin kätköistä. 3. Olen polttanut kynttilöitä miltei joka ilta, niistä vain tulee niin ihana tunnelma! 4. Jotakin uutta itselleni "joululahjaksi". En malta odottaa, että pääsen esittelemään tämän kunnolla teille. :)

Mukavaa alkavaa viikkoa ja joulunodotusta teille!

2 kommenttia :

  1. Mä niin tykästyin tähän sun blogiin. Eli valitsin sun blogin "link your blog"-postauksesta. ;) Saanko käyttää sun banneria (ottaa ScreenShotin) julkaisussa, mikä varmaankin ilmestyy huomenna tai ylihuomenna? :)
    vivereinmomento.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos, todella kiva kuulla ja ehdottomasti saat käyttää banneria postauksessasi! :) Jei!

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017