maanantai 1. joulukuuta 2014

Dear Santa

Joulu on ihanaa aikaa ja sekä lahjojen antaminen että saaminen on mielestäni yksi kivoimmista asioista koko pyhässä. Kaikista eniten odotan kuitenkin kotona olemista, rentoutumista ja läheisten kanssa olemista. 

Nyt kuitenkin päätin toteuttaa erään toivepostauksen, nimittäin omat lahjatoivomukseni. Tämä kollaasi on lähinnä sellainen "unelmalista", enkä todellakaan odota saavani kaikkea. Muutama lahjaidea kuitenkin läheisilleni ja ehkäpä inspiraatiota siihen, mitä ostaisi nuorelle naiselle lahjaksi. 


My christmas wishlist

Astiat. Toivon erityisesti Iittalan Teema -astiaston osia ja muutamaa Pentikin tiettyä astiaa. Myös muumimukit ovat aina tervetulleita! :) 

Vuodevaatteet ja pyyhkeet. Omaan kotiin olisi kiva saada myös pehmoisia vuodevaatteita parivuoteeseen ja peruspyyhkeitä liinavaatekaapin täytteeksi. Väreissä toivon neutraaleja sävyjä, jotta ne ovat helppo yhdistää myös muuhun sisustukseen. 

Kosmetiikka. Meikit ja ihonhoitotuotteet ovat aina tervetulleita ja tänä vuonna toivon erityisesti Versacen Bright Crystal Absolu -tuoksua ja Essien herkkulakkoja. 

Vaatteet. Vaatteet ovat aina hieman riskilahja, mutta jos uskoo tuntevansa minut hyvin, osaa varmasti yllättää myös ihanilla pehmeillä paketeilla. Valkoinen pitkä aamutakki olisi todella kiva lahja ja urheiluvaatteet ovat myös hyvä idea. Lämpimiä villasukkia, käsineitä ja sen sellaisia voi myös pistää pakettiin ja saada samalla hymy kasvoilleni. :)

Elektroniikka. En ole mikään tekniikkahirmu, mutta uusi läppäri on ehdottomasti ostettava uutta koulua varten ja ulkoinen kovalevy on myös hankintalistalla. Lisäksi kotiin tarvitsen keittiön pienkoneita, kuten kahvinkeittimen ja mikron. 

Sellaisia toiveita minulla on tänä vuonna ja kaikki yllätyslahjat ovat myös todella tervetulleita, ajatus on tärkein!

4 kommenttia :

 1. Mihin kouluun oot nyt menossa, mitkä aineet kirjotit ylppäreissä ja mitä tuloksia sait niistä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen menossa ammatikorkeaan ja tradenomi musta pitäisi tulla :) Kirjoitin äidinkielen, englannin, terveystiedon, psykologian ja ruotsin, arvosanoilla E, E, E, M, B.

   Poista
 2. Kivoja lahjatoiveita! Mulle kelpais Essiet ja uus tietsikka myös. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että sellaisia kivoja toiveita sieltä paketeista myös paljastuu! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017