maanantai 8. joulukuuta 2014

Biotherm ja syväkosteutus

Näin talvisaikaan ihoni alkaa aina ärsyyntymään ja pieniä ongelmia ilmaantuu varsinkin kasvojen alueelle. Iho on pintakuiva ja punoittaa herkemmin. Vaihdoin syksyn alussa kosteusvoiteen apteekin Humektan-voiteeseen, kuorin ihon kerran viikossa ja nyt lisäsin ihonhoitorutiiniin myös syväkosteuttavan yögeelin.


Googlettelin aikani erilaisia seerumeita, ihoöljyjä ja muita syväkosteuttavia tuotteita. Monella sivulla törmäsin kuitenkin Biothermin tuotteisiin. Eilen sitten suuntasin Kicks-liikkeeseen ja kysyin myyjältä lisätietoja sarjan tuotteista. Päädyin ostamaan Biothermin Aquasource Nuit -yögeelin. 

Tuote lupaa syväkosteutusta, heleytystä ja ihon pehmentymistä. Ensin hieman epäröin kyseisen melko kalliin putelin ostamista, mutta ilmeisesti tuotteen riittoisuus on myös erinomaista. Geeli siis levitetään puhdistetulle iholle, ennen kosteusvoidetta ja annetaan vaikuttaa yön yli. Kokeilin tuota tehokosteuttajaa juuri äsken ja ainakin ensivaikutelma tuntuu hyvältä. Josko tästä tuotteesta olisi vihdoin apua talven kuivattamaan nassuuni. :)


Onko siellä muita, jotka kaipaavat syväkosteutusta? 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017