torstai 27. marraskuuta 2014

Toiveiden torstai!


Viime aikoina on kiirettä pitänyt ja blogi on valittevasti saanut hieman kärsiä siitä. Olen aina ollut sitä mieltä, etten tee postausta, ellen keksi siihen mitään järkevää aihetta. Toki välillä on kiva kirjoitella kuulumisiakin, mutta yleensä tykkään itsekin lukea enemmän tekstejä, joissa on selkeä teema tai ajatus takana. Tämä marraskuu on mennyt ihan hujauksessa (hyvä niin!) ja ensi viikolla mulla onkin pari vapaapäivää ja muutenkin helpottaa tämä haipakka meininki. 

Ajattelinkin nimetä tämän päivän toiveiden torstaiksi, joten nyt kaikkia postausideoita ja toiveita kehiin! Kiinnostaisiko teitä lukea esimerkiksi lisää kauneusaiheisia postauksia? Tai hyvinvointijuttuja, esimerkiksi reseptien tai kotitreenien muodossa? Ajattelin myös totetuttaa kysymyspostauksen joulukuun aikana. Jokin jouluaiheinen postaus on myös pyörinyt mielessä, ehkäpä lahjaideakollaasi tai omat toiveeni.

Olisin todella kiitollinen, jos kommentoisitte haluamianne aiheita, jotta voin sitten toteuttaa mieluista luettavaa mahdollisimman monelle. Kiitos jo etukäteen ja mukavaa päivää teille kaikille! :)

4 kommenttia :

 1. Omat lahjatoiveet olis kiva postausaihe ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, pistetään korvan taakse! ;)

   Poista
 2. tee mielipidekirjoitus jostain sua kiinnostavasta aiheesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielipidekirjoituksia on kyllä mukava tehdä ja ne luo vaihtelua tähän muuten lifestylepainoitteiseen maailmaan, eli hyvä idea! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017