maanantai 3. marraskuuta 2014

Kuukauden suosikit: lokakuu

Lokakuun suosikkien aika! Huomioni kiinnittyi jälleen hyviin kosmetiikkalöytöihin ja lisäksi listalle pääsivät perinteinen aamupuuro ja kotiasu, jossa viihdyn parhaiten näin syksyn kylminä iltoina. Nopeasti tuokin kuukausi vilahti ohitse, kohtahan tämä koko vuosi 2014 onkin jo ohi! Nyt kuitenkin noita juttuja, joista erityisesti tykkäsin lokakuun aikana.

Aamupuuro

En ole koskaan ollut mikään puuron suurkuluttaja, mutta tänä syksynä olen innostunut aamupuurosta aivan uudella tavalla. Puuron sekaan olen mm. muussanut banaania, lisännyt kanelia ja sekoittanut hunajaa (kuten ylläolevassa kuvassa). Aamupuuroa saa muunneltua myös helposti sen perusteella mitä sen päälle laittaa. Hedelmät, marjat ja siemenet sopivat mielestäni kivasti muuten lempeään ja lämpimään aamiaiseen. 

Lumene SOS rauhoittava tehovoide

Näin säiden viilentyessä huomaan muutokset erityisesti ihollani. Kuivuutta, epäpuhtauksia, punotusta ja tämä tuote on auttanut täsmähoitona erinomaisesti. Olen lisännyt paksua rasvaa mm. käsiin, kasvoille, kynsinauhoille jne. Voide toimii 5 minuutissa ja on erittäin monikäyttöinen! 

We Care Icon magnetic eyes -luomiväri

Tässä on yksi suosikkiluomiväreistäni. Sokoksen oman merkin luomivärit ovat erittäin pigmenttisiä, pysyvät hyvin, eivätkä varise. Oma lempparisävyni on tuo 2 perfect nude, joka sopii arkimeikkiin todella kivasti ja kerrostettuna myös iltamenoihin. Lisäplussana tuotteen alhainen hinta, jotakin 5-6€ paikkeilla. Tässä siis kohtaa hintalaatusuhde erinomaisesti!

The Body Shop -teepuuöljy

Itselleni aivan uusi tuote, jonka bongasin kun etsin ratkaisua pieniin epäpuhtauksiin. Teepuuöljy on ikivanha hoitokeino niin hyttysenpuremiin, höyrthengitykseen kuin ihon ongelmakohtien hoitoonkin. Mielestäni tuo toimii oikein hyvin pieniin näppylöihin, kun sen antaa vaikuttaa yön yli. Teepuuöljyä saa myös luontaistuotekaupoista, mutta tämä TBS:n versio on laimennettua, jolloin sitä voi käyttää suoraan iholle. 

Veluuriasu

Kuten olenkin maininnut, olen aikamoinen kotihiiri. :) Tykkään viettää aikaa kotona rennoissa oloasuissa ja minulta löytyykin aikamoinen verkkari-villasukka-veluurivarasto. Sain tämän pinkin veluurisetin (housut ja huppari) joululahjaksi jo useampi vuosi sitten ja olen tykännyt hirmuisesti! Lisäksi löytyy harmaa veluurisetti ja sekin on ihanan pehmeä asu kotona ollessa. Haluaisin myös tummansinisen setin täydentämään kokoelmaani. Ehkä höpsöä, mutta kyllä mun mielestä mukavakin asu voi näyttää kivalta, vaikka olisikin vain kotona. 

Mukavaa viikkoa ja marraskuun alkua kaikille siellä ruudun toisella puolen! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017