tiistai 7. lokakuuta 2014

Winter jacket wondering

Olen tällä kertaa ajoissa liikkeellä, kun on puhe talvitakeista. Haluan ehdottomasti lisätä takkikokoelmaani ja tarkoituksena on ostaa jokin kaunis takki, joka todella suojaa kylmältä ja sopisi mahdollisimman moneen asuun. Olen pyöritellyt erityyppisiä takkeja mielessäni ja kokosin nyt kollaasin niistä. 
Untitled #23

Vaalea takki olisi ihana, koska talvella tulee muuten pukeuduttua paljon mustaan ja se tekisi asuista hieman raikkaamman. Tuollainen kultaisilla yksityiskohdilla varustettu lyhyt toppatakki olisi todella tervetullut, jos sellainen löytyisi hupulla. 

Poikkesin eilen Vilassa ja löysinkin yhden todella kauniin harmaan villakangastakin (hyvin samankaltainen kuin kuvassa). Mulla on muutama kaksirivinapitettu villakangastakki, joten olisi ihana löytää tuollainen rennompi malli lisäksi. Harmaa on värinä toimiva ja helppo, mutta mietin kuitenkin, että onko se villakangastakki varmasti riittävän lämmin koville pakkasille? 

Villakangastakkien kategoriaan putoavat myös nuo duffelitakit. Haluaisin kovasti jonkin A-linjaisen takin, joka sopisi varmasti moneen klassiseen asuun. Karvahupulla varustettu villakangastakki olisi aivan huippulöytö!

Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä on tuo parkatakki. Valikoimistani löytyy jo yksi pidempi parka, mutta se on jo useamman vuoden vanha ja siksi hieman nuhjuinen. Takki on myös turhan viileä kylmiä säitä ajatellen. Parkamalli on todella kätevä jokapäiväisessä käytössä. Kun ulkona on kylmä, haluaa vain jotakin helppoa ja lämmintä ylle ja tuon mallinen olisi juuri tarpeitani vastaava. 


Saa nähdä minkä tyylinen takki löytyy tähän talveen. Toivottavasti jokin, joka pitää minut lämpimänä ja sopii asuun kuin asuun. :) Millaisia takkeja teillä on toiveissa tulevalle talvelle? 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017