keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Relaxing

Eilinen oli taas, voi miten sen sanoisi, one of those days. Tiedättekö? Kun mikään ei tunnu luistavan ja on vaan sellainen alakuloinen fiilis. Yleensä menen keskiviikkoisin salille, mutta eilisen jälkeen olin niin väsynyt, että päätin omistaa tämän aamun itselleni. Se osoittautuikin oikeaksi päätökseksi. Pitkät yöunet takana ja aamulla heräsin jo paljon paremmalla mielellä. :) 

Aamuni käynnistyi kupillisella kahvia ja kunnollisella aamiaisella. Kääriydyin peiton alle ja katselin lempisarjaani kanelikahvia nautiskellessani. Sain heräillä rauhassa, laittautua mieleni mukaan ja rentoilla aamutossuissani. Kerrassaan ihana aamu! Nyt istuskelen tässä koneella, lueskelen blogeja, kuuntelen Ed Sheerania ja lakkailen kynsiä. Illaksi menen taas töihin, mutta nyt on aika nauttia tästä hetkestä.

Mukavaa päivää kaikille! :) 

5 kommenttia :

 1. sulla aika paljon on näitä ITSELLE OMISTETTUJA PÄIVIÄ :-----)))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. että onko sulla niinkun muita kavereita kun sisko ja veljes?

   Poista
  2. Hahhah, ihan totta, onhan mulla niitä itselle omistettuja päiviä, tai ehkä ennemminkin hetkiä, mutta nautin niistä suunnattomasti :) Ja on toki paljonkin ihania ystäviä, siskon ja veljen lisäksi. Näen kavereitani viikoittain, ei syytä huoleen siis :D Olen ympäröity ihanilla ihmisillä ja perheeni on tietysti osa tätä porukkaa.

   Poista
 2. Heiii ootko menossa taas viikonloppuna Hyvinkäälle? =) noita vanhempia postauksia kun selasin niin päättelin että sulla on siellä poikaystävä? tms. Oon ite just muuttanut Hyvinkäälle niin olis kiva tietää että mitä siellä voi tehdä! Ootko/ootteko menossa esim shoppaileen sinne kauppakeskukseen tai jotain?=) Olis niin kiva törmätä ihan "luonnossa" yhteen lempibloggaajistani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin päätelty, en ole sitä sen enempää kuuluttanut, mutta kyllä, poikaystäväni asuu Hyvinkäällä ja vaikka vietänkin usein viikonloput siellä, niin tällä kertaa en pääse :/ Ollaan käyty Hyvinkään kauppakeskus Willassa pari kertaa ja sitä voin ainakin suositella, paljon kivoja kauppoja ja vähemmän ihmisiä kuin Helsingissä.

   Ollaan myös käyty syömässä pari kertaa Hyvinkäällä ja sieltä löytyy mm. Medicin woman, josta saa todella herkullisia aterioita. Samoin Kulman kahvila kannattaa tsekata! (Molemmat kauppakeskus Willan yhteydessä). Muita "menovinkkejä" mulla ei oikeastaan ole, kun ei siellä yöelämässä niin viihdytä... :D

   Mutta tykkään kyllä kokonaisuudessaan Hyvinkäästä kaupunkina ja sieltä löytyy varmasti paljon tekemistä ja kivoja paikkoja, joihin tutustua :) Ehkäpä joskus vielä törmätään!

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017