maanantai 8. syyskuuta 2014

Right now

Ajattelin pitkästä aikaa kirjoittaa hieman kuulumisia ja kertoa arjestani. Viime viikot ovat kuluneet kiireessä ja kahden työn välillä tasapainottelu on saanut aikaan hieman stressiä. Itse tarvitsen säännöllisesti omaa aikaa ja hetkiä, jolloin voin huolehtia itsestäni. Kun olen sekä henkisesti, että fyysisesti kunnossa, on helpompi elää myös kiireen ja tapahtumarikkaan elämän keskellä. 

Nyt olen kuitenkin saanut asiat järjestykseen. Tein listoja kaikista hoidettavista asioista, ostin uuden kalenterin, siivosin vaatekaapistani kaiken turhan pois, järjestelin tärkeät paperit kansioittain ja nyt alkaa tuntua siltä että kaikki velvollisuudet ovat jokseenkin hoidettu ja voin alkaa kunnolla paneutumaan tähän arjen pyöritykseen. 


Myös ihmissuhteet ovat kärsineet tästä hektisyydestä ja eilen olikin ihanaa nähdä pitkästä aikaa siskoani ja viettää rento illan leffan ja hyvän ruuan parissa. Tänään olen herännyt jo kahdeksalta ja siivosin koko talon. Seuraavaksi tarkoituksena on tehdä lounasta veljeni kanssa ja illaksi menen jälleen töihin. Kavereitakin olisi kiva nähdä enemmän, kunhan tämä tästä helpottuu.. :) 


Mitäs sitten kauneuden ja tyylin puolelle kuuluu? Huonosti nukutut yöt ja herkut ovat tehneet tuhoa kasvoissani ja nyt on aika taas tehdä oikein tehopuhdistuksia ja hoitaa ulkonäkö kuntoon. Eilen teinkin merileväkuorinnan ja kosteusnaamion ja tänään iho näyttää jo paljon kirkkaammalta.

Tyylin kanssa olen jo aivan syysmeiningeissä ja en malttaisi odottaa ilmojen viilentymistä. Ostinkin jo ne aiemmin himoitsemani ylipolvensaappaat ja mielessäni on myös yksi kaunis laukku, joka täydentäisi klassista tyyliäni paremmin kuin hyvin!


Blogi on kuitenkin pyörinyt mielessä tiiviisti ja haluankin tehdä postauksia aina kun ennätän ja pitää sisällön monipuolisena. Lähitulevaisuudessa ajattelin kirjoitella hieman syksyn sisustuksesta, lisätä asupostauksia ja tehdä myös jonkin meikkipostauksen syksyn väreissä. Lisäksi olisi kiva kuulla, jos teillä on jotain aiheita, mistä haluaisitte minun kirjoittavan. Kaikki toiveet otetaan vastaan avosylin! 

Ihanaa maanantaita ja uutta viikkoa kaikille! :)

8 kommenttia :

 1. Sisustus postaus kuullostaa hyvältä =) oletko muuten menossa habitare messuille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ajattelinkin paneutua asiaan tulevana viikonloppuna ja toivottavasti pääsisin myös messuille! Sieltä saa aina kivoja ideoita ja näkee kaikkea uutta ja inspiroivaa :)

   Poista
 2. Ja uus banneri vois olla kiva jossain vaiheessa näin syksyn kunniaksi, vaikei nykyisessäkään ole mitää vikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi banneri on itseasiassa työn alla! :)

   Poista
 3. Missä sä oot töissä ja minkälaiset työvuorot sulla on, voisitko kertoo niistä lisää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon töissä eräässä kenkäkaupassa myyjänä ja lisäksi valmennan voimistelijoita. Eniten iltavuoroja ja välillä on samana päivänä sekä työt että valmennus, eli käytännössä 8-10 tunnin päiviä :S Viikossa mulla on yleensä 1-2 vapaapäivää, jotka usein kuluvat asioiden hoitamisessa.

   Poista
 4. Voisit tehä sellasen haavepostauksen missä kerrot tulevaisuuden haaveistas, pienistä ja suurista lähi tulevaisuudes ja kaemmas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Alankin pyörittelemään tätä ideaa ja yritän saada postauksen toteutetuksi vielä syyskuun aikana :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017