perjantai 12. syyskuuta 2014

My moment

Kuten meistä jokainen, välillä tarvitsen sitä omaa aikaa. Nautin eritoten herkuttelusta, lukemisesta, leffojen katselusta ja kauneudenhoidosta kun olen itsekseni rentoutumassa. Halusinkin jakaa teille muutaman kuvan viimeviikkoiselta rentoutumishetkeltäni, kun kaivoin esiin kasan vanhoja lehtiä ja valmistin suuren kupin kaakaota hedelmien seuraksi. 
Tykkään lukea erityisesti hieman vanhempia lehtiä, joista löytyykin erilaista inspiraatiota, kuin juuri ilmestyneistä numeroista. Olenkin tyylillisesti klassisen maun ystävä ja siksi esimerkiksi Elle-lehden vanhemmatkin muotikuvat saattavat herättää uusia inspiksiä pukeutumisen suhteen. Nyt lähden kuitenkin viettämään viikonloppua Hyvinkäälle ja aion nauttia näistä kahdesta peräkkäisestä vapaapäivästä ihan täysillä! Tiedossa on hyvää seuraa, rentoutumista ja sisustusjuttuja. Olen jotenkin todella hyvällä fiiliksellä nyt ja toivotan teillekin ihanaa ja antoisaa viikonloppua!

5 kommenttia :

 1. Voisitko kertoo sun opiskeluista vähäsen?:)
  -mihin hait?
  -menikö ylppärit hyvin?
  -mille alalle haluut/oot jo?
  -mihin ammattiin valmistut?
  -missä koulussa oot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,mustakin olis tosi jos kertoisit.Muuten olet todella mukavan oloinen ja aina niin positiivinen:)

   Poista
  2. Tietysti :) Tosiaan lakki tuli ja olin tyytyväinen saamiini arvosanoihin, kirjoitin viisi ainetta ja kirjaimista tuli: E, E, E, M ja B. Ylppäreiden jälkeen hain yhteishaussa Haaga-Heliaan ykkösvaihtoehtona ja se olikin ainoa, minkä pääsykokeisiin menin. Onneksi menin, sillä mut hyväksyttiin kyseiseen kouluun. En viitsi nyt yksityisyyteni takia kertoa ihan tarkalleen mikä linja on kyseessä, mutta tradenomiksi sieltä valmistutaan. Päätin kuitenkin pitää pienen breikin opiskelusta ja lykkäsin paikkaa puolella vuodella, jotta voin keskittyä hetken työntekoon. Nyt siis töissä ja tammikuussa alkaa opinnot. En ole vielä aivan varma mille alalle olen suuntaamassa, mutta onneksi tradenomin pohjalla on mahdollisuudet moneen.

   Poista
 2. Kiva blogi sulla:) Alko tekee hirmusesti mieli appelsiinia kun kattelin näitä kuvia, nam :)

  http://combering.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät :) Appelsiinit ovat kyllä ihanan raikkaita ja herkullisia!

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017