maanantai 29. syyskuuta 2014

Kuukauden suosikit: syyskuu

Kerrankin olen ajoissa liikkeellä näiden suosikkien kanssa! Tässä kuussa mietin jo valmiiksi mitkä jutut ja tuotteet saavat erityismaininnan tällä suosikkilistalla. Positiivisia tuotekokeiluja löytyi ja kiitosta saavat myös pari muutakin juttua. 

Kynttilät

Olen ehdoton syysihminen ja syyskuussa kynttilät ovat palaneet miltei joka ilta. Tykkään todella paljon niiden luomasta tunnelmasta ja valosta. Kynttilöillä ja kynttilälyhdyillä saa myös kivaa vaihtelua sisustukseen halutessaan. Onneksi tuikkuvarastoni ovat vielä riittävät tulevaa lokakuuta varten!

Ice cream tehohoito hiuksille

Tämä tuote on ollut osana mun hiustenhoitorutiinia ja pidemmän aikaa ja käytän sitä noin kerran viikossa tehohoitona. Tekee hiuksista, erityisesti latvoista ihanan pehmeät ja tuoksuu aivan ihanalta! Suosittelen todella lämpimästi :) 

Niken lenkkarit

Kun se "lenkkarivillitys" alkoi, en olisi uskonut, että jonain päivänä itsekin hurahdan, mutta hitsi vie, olen köpötellyt näillä Nikeillä nyt pari kuukautta ja jalat kiittää! Niin mukavat, ergonomiset, hyvin hengittävät ja kaiken lisäksi ihanan väriset lenkkarit kuin olla ja voi. 

Kaakao

Herkkulakon tukena on ollut kaakao ja se lievittää mukavasti makeanhimoa. Lisäksi kaakaosta saa ihanan lämpimän tunteen ja siksi tässä kuussa kaakaota onkin palanut menemään enemmän kuin muistan koskaan juoneeni! Samalla voisin suositella noita Tazza annospusseja. Kun laittaa pussillisen tuollaista tavallisen kaakaon sekaan se on just niin hyvää kuin parhaissa kahviloissa. (Saa ostettua ruokakaupoista.)

L`oreal baume caresse kiiltopuna

Ehdottomasti kuukauden suurin suosikki: hoitava kiiltopuna. Tykkään tästä tuotteesta tosi paljon, koska se on niin monikäyttöinen. Kosteutus, kevyt väri, kiilto, ihana tuoksu, kaikki samassa. Ostin tuon muutama viikko sitten (?) ja sen jälkeen olen ollut ihan koukussa. Laitan sitä vähän väliä ja puna pitää huulet ihanan kosteutettuina koko ajan. Väri on hentoisempi kuin oikeassa huulipunassa, mutta arkeen sopiva kuitenkin. Itse ostin kyseisen tuotteen sävyssä 707 ja se on mielestäni ihana. 


Sellaisia suosikkeja tällä kertaa. Huomasitteko muuten uuden ulkoasun? Ajattelin, että vaihtelu voisi virkistää ja tykkään uudesta pelkistetymmästä bannerista enemmän! Onko teillä mielipiteitä, parannusehdotuksia tai postausideoita lokakuun varalle? Mukavaa viikonalkua kaikille! :)
4 kommenttia :

 1. Voisitko tehä videopostauksen jossain muodossa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatuksena videopostaus on kovin jännittävä, mutta ehkä vielä jonain päivänä! :)

   Poista
  2. Juu,olin itse juuri pyytämässä sulta videota!:)Olis tosi kiva nähdä sut videossa.Kuulla sun ääni ja videossa näkyy myös susta uusia puolia mitä ei blogin kautta välity.:)Odotan innolla videota:D

   Poista
  3. Ymmärrän toki halun videoon, mutta jotenkin se kameralle höpöttely ei vain tunnu niin luonnolliselta :D En uskalla luvata kuitenkaan suuntaan tai toiseen, mutta tällä hetkellä taidan pysytellä kirjoittelussa ja perinteisimmissä kuvissa :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017