maanantai 15. syyskuuta 2014

Kampaajan tuolissa

Minun on jo pidempään ollut tarkoituksena mennä kampaajalle, mutta jostain syystä se ajanvaraaminen on vaan unohtunut. Tänään pääsin töistä ajoissa kotiin ja matkalla soitin, että olisiko siellä tilaa vielä tälle päivälle ja sattuikin hyvä tuuri, kun vapaata oli saman tien! Lähdin iloisena kohti uutta kampaamoa ja tuttua kampaajaa :) 

Päätin kokeilla näin syksyn tullen hieman luonnollisempaa sävyä ja lyhyempää latvaa. Muutos onnistui mielestäni tosi kivasti ja nyt hiukset ovat terveemmän ja paremman näköiset. Tyveen siis laitettiin lämmin beige ja samalla värillä raidoitettiin hiusta. Lopuksi vielä leikkaus ja uusi ilme oli valmis. 
Nappailin samalla muutamia kuvia  kampaamosta ja hörpin herkullista caramelcappucinoa. Paikassa oli kiva tunnelma ja värit sointuivat hyvin yhteen. Kerrassaan onnistunut kokemus jälleen siellä luottokampaajan käsissä. 


Uudesta väristä oli hieman vaikeaa saada kuvaa keinovalossa, mutta nappailen parempia kuvia piakkoin. Joka tapauksessa, tykkään näistä hirmuisesti, vaikka muutos ei olekaan huikean suuri. Sinne jäi Barbie-blondi ja täältä tullaan luonnollisemmassa värissä! :) 

Mukavaa iltaa kaikille!

4 kommenttia :

 1. Tosi kiva tuli sun hiuksista, näyttää paljo paremmalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Itsekin tykkään näistä nyt enemmän :)

   Poista
 2. Kivanoloinen blogi sulla, jään seurailemaan! :-)

  http://sinissofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät ja tervetuloa! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017