torstai 18. syyskuuta 2014

Beauty products

Kipaisin tänään pikaisesti kiertelmässä meikkihyllyjä ja kuten tavallista, en päässyt lähtemään tyhjin käsin. Mukaan tarttui kaksi uutta kynsilakkaa ja hoitoainesuihke. Alkuviikosta löysin myös uuden huulituotteen L´orealilta. Jotenkin nuo kosmeetiikkaostokset tekevät tosi iloiseksi uusien tuotteiden kokeilu on aina mielenkiintoinen projekti luottotuotteiden löytämisen toivossa.

Lumene Gel Effect kynsilakat: 32 marjamehu & 8 pionmeri

Schwarzkopf Gliss Total Repair hoitoainesuihke

L`oreal baume caresse hoitava kiiltopuna: 707 very berry me

Aikaisemmin olen kokeillut noita kyseisiä geelilakkoja ja ainakin silloin kokemus oli positiivinen. Nyt odottelen vain uusien sävyjen testausta. Hoitoainesuihke onkin aivan uusi tuttavuus ja ostinkin sen korvaamaan hopeasuihketta. Sen on tarkoitus kiillottaa ja hoitaa hiuksia, samalla kun suihke auttaa selvittämään hiuksia harjatessa.

Hoitava kiiltopuna onkin ehtinyt vakuuttamaan minut mahtavuudellaan. Kosteutus, kevyt väri ja pehmeä koostumus tekevät tuotteesta ihanan!  Puna on kulkenut laukussani koko viikon ja en olekaan muita tuotteita kelpuuttanut tämän rinnalle. Voinpa melkein luvata, että tästä kuullaan vielä ;)

Mukavaa iltaa kaikille!

4 kommenttia :

 1. Are that nailpolishes good? Love the colors of both. :)

  http://kapege23.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I think those nailpolishes are very good and the colours are so nice as well :)

   Poista
 2. Mitä eroa geeli- ja normaali lakalla on? :D oon vähän kujalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinainen geelilakka on siis sellainen joka on kynnen päällä kovempaan kiinni kun se poltetaan jonkunlaisessa uunissa siihen (tehdään kynsihoitoloissa), mutta nuo lumenen lakat ovat vain nimeltään geelilakkoja, ehkä koostumus ja pysyvyys on parempaa kuin normaalikynsilakassa. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017