maanantai 1. syyskuuta 2014

5 helppoa kampausta arkeen

Kuten olen jo aiemmin todennut, en ole järin taitava hiustenlaittaja ja siksi kiharrin on säilytyspussissaan, hienot muotoilutuotteen purkeissaan ja hiukset rennosti auki tai perustylsällä ponkkarilla turhankin usein. Nyt on kuitenkin aika muistuttaa sekä itseäni, että varmasti monia muita siitä, kuinka paljon on olemassa helppoja ja nopeita arkikampauksia. 

Kiireessä hiuksiin panostus jää usein vähemmälle ja päätinkin nyt koota muutaman helpon kampauksen, joita jokainen halukas voi sitten hyödyntää arjessaan. 
Aloitan kaikki kampaukset muotoilulla. Harjaan hiukset käyttäen samalla Four Reasonsin Silver mist -suihketta. Sitten jakaus jakaukselta sirottelen Osiksen hiuspuuteria tuomaan tuuheutta. Välillä käytössä on myös Batisten kuivashampoo lisäämään hiuksiin tekstuuria, jotta muotoilu liukkaisiin hiuksiin olisi helpompaa. Lisäksi tupeeraan hieman tyveä harjan avulla. 

"sotkunuttura"

Tupeeraan hiusten latvoja, nappaan hiukset ponnarille ja kiedon niiden ympärille rennolle nutturalle. Jotta nuttura pysyisi koossa koko päivän, lisään sen ympärille vielä toisen ponkkarin/pinnejä. 


Sivuponnari twistillä

Harjaan hiukset toiselle puolelle päätä ja sidon ne ponnarille. Sitten löysennän ponnaria ja teen ponkkarin yläpuolelle reiän, josta vedän hiukset läpi, jolloin ponnarin yläpuolelle syntyy hauska twist.


Otsaletti

Harjaan hiukset auki ja teen otsalle ranskalaisen letin, jossa otan lisää hiuksia vain etupuolelta. Eli tavallaan puolikas ranskanletti, joka jatkuu otsan jälkeen peruslettinä. Kiinnitetään pinnillä hiusten loppu.

Korkea ponnari

Perusponnari ensin takaraivolle, sitten otetaan pieni osa hiuksista ja kieritetään ponnarin ympärille. Kiinnitetään pinnillä tai työntäen loppuosa hiuksista ponnarin alle.


Etuhiuksien kieritys

Otetaan etuhiuksista pieni osa ja kieritetään se rullalle, joka kiedontaan pään ympärille. Halutessaan samanlaisen rullan voi tehdä toiselle puolelle päätä ja liittää ne yhteen takaraivolla pinnin avulla. Loput hiukset jäävät auki. 


Mukavaa alkavaa viikkoa ja syyskuuta kaikille! Palaan pian kuukauden suosikkien parissa :) 

8 kommenttia :

 1. Tosi hienoja mutta silti simppeleitä kampauksia! Aijon kyllä kokeilla tota sivuponnaria twistillä heti huomenna:)
  Tykkään sun blogista muutenkin paljon ja sun kuvat ja tekstit on tosi hienoja ja omaperäisiä!
  Kurkkaa toki blogissani ja voit piristää päivääni kommentoimalla tai liittymällä lukijaksi!

  http://youaregoingtocallmeright.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta palautteesta ja mukava kuulla, että myös postaus oli mieleinen :) Menen ehdottomasti kurkkaamaan myös sun blogin!

   Poista
 2. Tosi mageita kampauksia! Pitääpäs testata :) Yleensä mennään vain niillä perus hiustyyleillä, niin kiva kokeilla jotain uutta välillä! :)

  ♥~ www.whenyourheartbeats.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mullakin on sama ongelma, että meinaa jämähtää niihin perusjuttuihin päivästä toiseen, mutta nyt on aika ryhdistäytyä kun tämän postauksenkin viitsin tehdä :D

   Poista
 3. Jaa musta kaikki kampaukset menee edelleen samaan kategoriaan sen perus poninhännän kanssa... itse pidän vähän näyttävämmästä mikä ei kuitenkaan vaadi suurta panostusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielipiteensä kullakin, mutta itselleni riittää tämänkaltaiset kampaukset, kun on kyseessä arkilook :)

   Poista
 4. Kivoja kampauksia. :) Helppoja niksejä arkiseen hiustenlaittoon ei voi koskaan olla liikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa, ettei vinkkejä voi olla liikaa ja itsekin tykkään laittaa tällaisia yksinkertaisia ja helppoja kampauksia arkisin, se luo heti huolitellumman vaikutelman. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017