tiistai 12. elokuuta 2014

What`s inside my bag?

Olen ehdottomasti laukkutyttöjä ja kannankin joka päivä mukanani jotakin laukkua, jossa tavarat pysyvät järjestyksessä ja siistinä. Tämä laukun sisältö -postaus on nähty jo varmasti monissa blogeissa, mutta ajattelin, että nyt on minun vuoroni esitellä tuon salaperäisen kassin sisältö. 

Arkisin käytän melkeimpä aina tätä Longchampin luottolaukkuani. Se on juuri sopivan kokoinen, laadukas ja käy asuun kuin asuun. Usein laukku on mukana juuri esimerkiksi töissä ja aikaisemmin myös koulussa. 


Perusjuttuja, joita varmasti monen neidin laukusta löytyy. Kalenteri, avaimet, lompakko, kännykkä. Kalenteria kannan mukanani hyvin usein, jotta voin merkata sinne kaikki menot ja muistiinpanot. Uusi pitäisikin hankkia piakkoin! 


Varsinkin näin kesäisin laukusta tulee löytyä myös vesipullo ja aurinkolasit. En kanna kaikkia meikkejä mukanani joka päivä, vaan pidän laukussa mm. lemppari huulituotteitani ja välillä myös puuteria, etenkin pitkiä päiviä varten. Minusta on kiva freesata kasvot kesken päivää esimerkiksi lisäämällä ohut kerros huulikiiltoa.


Tässä vielä kaikki, mitä siellä laukussa yleensä on. Purkkapussi ja sateenvarjo unohtui vielä mainita aikaisemmin. Joka tapauksessa tässä ovat vain ne yleisimmät, joskus laukusta löytyy myös varavaatteita, ruokaa, kamera, unohtuneita kuitteja ja sen sellaista. Pyrin kuitenkin pitämään laukun siistinä ja kantamaan mukanani vain tarkoituksellisia esineitä. :) 

Kivaa päivää kaikille!2 kommenttia :

  1. Sun blogis on aivan ihana!:)Hyvää matkaa sulle ja siskollesi!♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ihanasta kommentista :) <3

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017