sunnuntai 10. elokuuta 2014

Sunnuntaimoodi


Sunnuntai on jotenkin niin ristiriitainen päivä. Toisaalta se voi olla rento ja ihanan rauhallinen kotipäivä, tai työtä täynnä oleva jatkumo maanantain ankeuteen. Joka tapauksessa sunnuntailla on oma moodinsa. Tai ainakin minulla. Jotenkin on sellainen nuutunut ja hieman stressaantunut fiilis tulevasta viikosta, vaikka samalla on helpottunut edellisen viikon päättymisestä. Näin kesällä tuntuu kuitenkin, että viikot kuluvat luvattoman nopeasti ja kohta eletäänkin jo syksyä, mikä on toisaalta ihanaa sekin!

Viime viikko kului mukavasti töiden ja vapaa-ajan tasapainossa. Ehdin treffata muutamia kavereita ja viettää myös "Anneaikaa". Haluaisin lisätä vielä lisää liikuntaa viikkoihin, mutta jotenkin en vain ole saanut itsestäni irti tällä kuumalla säällä. Kaipaan jo oikeastaan sellaiseen rutiininomaiseen arkeen, jolloin on myös helpompi suunnitella oma treenaus etukäteen. Nooh, ehkä sekin tässä syksymmällä alkaa luistamaan :) 

Pensasmustikoita suoraan mökiltä, nam!

Uusi kesämekko Mangosta.

Vielä on aikaa nauttia kauniista kukista.


Nyt lähden kuitenkin rentoutumaan tuonne sängyn pohjalle jonkun hyvän sarjan ja tuon mustikkakipon kera. Taidankin käydä tänään ajoissa nukkumaan, jos vain maltan. Olen niin fiiliksissä tuosta tulevasta Prahan matkasta, että illat menee matkajuttuja selailessa ja ostoslistaa kirjoitellessa... Enää viikko ja kaupunkiloma odottaa siskon seurassa!

Tästä tulikin vähän höpöttelypostaus, mutta ei kai se mitään...? Mukavaa sunnuntainjatkoa ja tulevaa viikkoa joka tapauksessa kaikille sinne ruudun toiselle puolen! :)

2 kommenttia :

  1. Oon nii samaa mieltä, et sunnuntaisin on oikeesti nii omanlaisensa fiilis! :D välillä on nii nuutunu ja voimaton olo ja taas välil pystyy jotenki rentoutuun seuraavaa viikkoo varten :) sunnuntaimoodi on hyvä termi ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä ihan totta! :D Kaikki sunnuntait on jotenkin samanlaisia, mutta toisaalta niin erilaisia, vaikka aina onkin sunnuntaimoodi!

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017