lauantai 16. elokuuta 2014

Pitsineule

Olen yrittänyt nyt viime aikoina kiertää kaupat kaukaa, kun olemme lähdössä maanantaina sinne Prahaan (lähinnä shoppailumatkalle). En voinut kuitenkaan vastustaa piipahdusta Zarassa, kun tiesin syksyn uutuuksien saapuneen. Mieleeni jäi kaunis, valkoinen pitsineule. Pohdin pari päivää tarvitsenko todella sitä ja kun aloin mielessäni rakentaa asuja sen ympärille, tulin siihen tulokseen, että pakkohan se on kotiuttaa.

Neule on melko ohutta kangasta ja materiaalitietojen mukaan 100% puuvillaa. Muutenkin olen ollut todella tyytyväinen aikaisempiin neuleisiin, joita olen Zarasta ostanut, joten tieto vaatteen laadusta voimisti vain ostopäätöstäni. Neule on malliltaan hyvin klassinen, hihoista tiukempi ja vartalon kohdalta hieman löysempi. 

Asia, miksi ihastuin tähän vaatekappaleeseen, löytyy selästä. Neuleen miltei koko takaosa on tehty pitsistä. Pitsi ulottuu myös olkapäille, joten sitä näkyy myös edestä katsottaessa. Tykkään tästä tyttömäisestä neuleesta tosi paljon ja voin jo kuvitella, kuinka paljon tulen sitä käyttämään lähitulevaisuudessa. 

Miltäs näyttää? :)

8 kommenttia :

 1. Ihana neule!! > viivisti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään siitä tosi paljon :)

   Poista
 2. Oi miten upea neule! Ja hyvää matkaa :)

  VastaaPoista
 3. tosi nätti neule! :) voisin ottaa itselleni tuollaisen!

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017