lauantai 2. elokuuta 2014

Kuukauden suosikit: heinäkuu

Ihanaa, nyt on elokuu ja syksy alkaa lähestyä! Itse olen ehdoton syksyihminen ja en malta odottaa viileitä iltoja viltin alla kaakaon kanssa. Kynttilöiden kanssa tulee myös pelailtua entistä enemmän pimeän aikaan ja jotenkin vain syksyssä on sitä ihanaa tunnelmaa. Nyt kuitenkin vielä heinäkuun puolelle ja suosikkien pariin. 

Hedelmäsalaatit

Olen aina tykännyt hedelmistä, mutta tänä kesänä olen syönyt niitä enemmän kuin koskaan! Erityisesti monipuoliset hedelmäsalaatit ovat tulleet jokailtaiseksi rutiiniksi. Pilkon kuppiin mitä milloinkin löytyy ja nautin. 


Rich suihkutettava hiusöljy

Tämä on ihan ehdoton tuote näin kesäisin kuiville latvoille! Ostin kyseisen putelin jo kesän alussa kampaajaltani ja en ole katunut hetkeäkään. Tekee hiuksista todella pehmeät, kiiltävät ja sisältää ihanaa tuoksua.


Kirkkaat huulipunat

Huulipunat ovat ihania ja varsinkin näin kesäisin tykkään käyttää rohkeampiakin punia, muuten neutraalin meikin parina. Suosikkejani ovat nämä We Care Iconin, Make Up Storen ja Kikon huulipunat. 

Seche Vite kynsien pikakuivattaja

Voi aamen tälle tuotteelle! Olenkin ehtinyt lähipiirilleni hehkuttamaan tätä pikakuivattajaa ja nyt jaan tuotteen tarkemmin täällä. Levitetään siis lakattujen kynsien päälle ikään kuin päällyslakkana ja tuote kuivattaa kynnet todella nopeasti. Aivan ihana ja riittoisa tuote löytyy ainakin Kicksistä ja on pelastanut minut jo monet kerrat töhrimästä vastalakattuja kynsiä. 

Kukkakuosi

Kauniita kukkakuosisia vaatteita on tullut kerättyä vaatekaappiin aikalailla tänä kesänä ja olen ihan ihastunut kyseiseen printtiin. Kukkakuosi on ihanan kesäinen ja tyttömäinen ja sopii muuten yksinkertaiseen asuun piristäjäksi. Itseltäni löytyy niin mekkoa, hametta, toppia ja pitkähihaistakin. Vielä olisi kiva löytää jotakin kukkakuosia valkoisella pohjalla ja kokoelma olisi täydellinen... :) 

Sellaisia suosikkeja tällä kertaa, mukavaa päivää kaikille! 

2 kommenttia :

  1. Aivan ihana postaus ja ihania kuvia!

    thisislifeaada.blogspot.fi

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017