torstai 28. elokuuta 2014

Asuinspistä syksylle!

Syksy on mielestäni paitsi vuodenaikana, myös pukeutumisen kannalta antoisaa. Rakastan paksuja neuleita, pörröisiä huiveja, pitkiä saappaita ja ihania villakangastakkeja. Juuri nyt on kivointa pukeutua, kun ei tarvitse vielä jumittaa housuissa ja paksuissa takeissa. Keräsinkin Polyvoresta muutamia kivoja juttuja syksyn peruspukeutumista ajatellen. Farkut, neuleet ja pienet yksityiskohdat luovat mielestäni kivan pohjan syyspukeutumiselle. 

Countig on classics


Raitapaitojen käyttö jatkuu minulla ympäri vuoden. Tummat farkut taas ovat hankintalistalla. Konjakin väriset asusteet, punaiset huulet ja look on valmis! 


A pop of colour


Tänä syksynä olen erityisen innostunut tuosta fuksian väristä. Hieman tummempi pinkki käy syksyyn mustan kanssa kivasti ja asua voi piristää vielä valkoisilla koruilla/huivilla. Haluaisin ostaa täksi syksyksi myös nahkaiset Chelsea boots -tyyppiset nilkkurit.


Back to basics
Haluaisin kovasti ostaa täksi syksyksi myös jonkun paksun, hieman pidemmän, vaalean neuletakin. Sellaisen, johon voi kietoutua kylmällä ja joka kävisi mahdollisimman moneen asuun. Mustat ylipolvensaappaat ovat olleet unelmissani jo pari vuotta ja minulla on sellainen fiilis, että tuollaiset tullaan näkemään asukuvissa hyvinkin pian ;) Tämän kollaasin asu on tyyliltään myös sellainen, johon pukeutuisin varmasti koska vaan mielelläni. 


Sellaisia settejä tällä kertaa! Mitkä ovat teidän luottovaatteita/-asusteita syksyisin? 

4 kommenttia :

 1. Ai miten ihania vaatteita! Käyttäsin itekin noita kaikkia :) fuksia tuo kyllä kivaa vaihtelua!

  VastaaPoista
 2. moikka!

  mistä nuo viimeisen kollaasin farkut mahtaa löytää? näyttävät kivoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä ovat Onlyn skinny superlow farkut :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017