maanantai 28. heinäkuuta 2014

Kevyt kesämeikki

Päätin tehdä hetken inspiroimana kevyen kesämeikkitutorialin. Painopisteenä keveys, raikkaus ja tyttömäisyys, mielestäni onnistuin aika kivasti. :) Tykkään kesällä jättää liian meikin silmistä pois ja panostaa huulimeikkiin. 



 1. Aloitetaan aina yhtä hehkeistä pohjameikkikuvista. Eli aloitin levittämällä pohjustusvoidetta. Sen jälkeen sekoitin kämmenselälläni vaaleaa mattameikkivoidetta ja CC-voidetta. Sudin sen kasvoihin meikkivoidesiveltimellä. 

2. Lisäsin peitevoidetta tarvittaviin punoittaviin kohtiin ja lisäsin korostusta ylläoleviin kohtiin valokynän avulla. Levitin voiteen käsin, pienin painalluksin. 


3. Taputtelin puuteria koko kasvoille, jotta meikki pysyisi pidempään siistinä. Samalla sudin vähän aurinkopuuteria ja poskipunaa poskiluun alle. Viimeisenä vielä hieman hohtopuuteria poskipäille ja pohjameikki on valmis!


4. Levitin vaaleaa helmiäisluomiväriä koko liikkuvalle luomelle ja tein hyvin kevyen luomivaon varjostuksen harmaanruskealla värillä. 

5. Sudin valkoista helmiäisluomiväriä kulmaluulle. Harjasin ripsiväriä yläripsiin ja poikkeuksellisesti myös vähän alaripsiin. Tein myös vaalealla silmämeikkikynällä rajauksen alaluomelle.


6. Huulikiiltomainen puna huulille ja meikki on valmis.



Helppoa ja kaunista! :)

6 kommenttia :

  1. Missä tässä on se panostus huulimeikkiin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitin lähinnä värin kylläisyyden ja tuotteen laadun perusteella panostusta. Eihän panostaminen välttämättä tarkoita useita tuotteita, kunhan sen on tehnyt laadulla, mutta kaikilla on oikeus omiin mielipiteisiinsä.

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017